Ez lehet az első fotó Orbán Viktor unokájáról

Forrás: MTI/Beliczay László -
kép unoka Orbán Ráhel kislány Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül két hónapja látott napvilágot Orbán Viktor első unokája. Tiborcz Aliz 3300 grammal és rengeteg hajjal jött a világra, utóbbit bizonyítja az első róla készült, a nyilvánosság számára is megtekinthető fotó.

Nagy boldogság érkezett az Orbán családhoz két hónappal ezelőtt, méghozzá az első unoka, aki az Aliz nevet kapta szüleitől. Orbán Ráhel egy budapesti kórházban, hagyományos úton szülte meg kislányát.

Forrás: MTI/Beliczay László

A kormányfő akkor Facebook-oldalán számolt be arról, hogy milyen érzés is nagypapának lenni, szűkszavúan, de lényegre törően osztotta meg örömét követőivel. Az újszülöttről azonban nem láthattunk eddig fotót, ám nem is olyan rég több sajtóorgánum is felfigyelt a nyilvánosság számára is megtekinthető képre Ráhel Facebook-oldalán. Itt valószínűleg Aliz nevű kisbabáját tartja a kezében, akinek valóban rengeteg haja van a kép tanúsága szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.