Hoppá! Geszti Péter elengedné a lányait, ha tehetségkutatóba mennének

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
lány család tehetségkutató Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész mindig is jól beszélt a gyerekek nyelvén, sőt a saját lányaival is hamar megtalálta a közös hangot. Ha úgy akarnák, szívesen engedné őket zenei pályára is. 

Geszti Péter a saját lányait, Lenkét és Sárát is szívesen elengedné egy tehetségkutatóba, ha erre vágynának. A sztár már egy ideje forgat az RTL Klubon hamarosan induló műsorában, ahol nagyon jól megtalálta a közös hangot a picikkel. Elmondása szerint azért, mert mindig is nagyon kötődött a fiatal tehetségekhez - írja a hot! Magazin.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Mindig is jól megvoltam a gyerekekkel, és jól beszéltem a nyelvüket. Amióta ebben a műsorban dolgozom, és egyre több fiúval is kapcsolatba kerültem, lányos apukaként be kellett látnom, hogy ebben a korban a fiúk még sokkal érzékenyebbek" - mondta az édesapa, aki saját lányairól is mondott pár szót. "Szerintem egyelőre még kicsik ahhoz, hogy meg lehessen mondani, mihez van tehetségük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.