Rába Tímeát szíven ütötte fia döntése - Furcsa lesz az új helyzet

család Rába Tímea költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rába Tímea, egykori szépségkirálynő fantaszikus formában van, nehéz elhinni, hogy legidősebb gyermeke már 22 éves. A fiú hatalmas lépésre szánta el magát, amitől édesanyja nem éppen boldog.

Rába Timi fia, a 22 éves Márk elhatározta, hogy összeköltözik a barátnőjével. A fiatalok saját maguknak kerestek lakást, mindent ők intéztek. Márk dolgozni fog, saját magának teremti elő ezután mindazt, amire szüksége van.

Rába Tímea Forrás: Facebook/Rába Tímea

Az édesanya szerint ezzel semmi baj nincsen akkor, ha a megfelelő időben történik, de esetükben nem ez a helyzet:
"Tisztában vagyok vele, hogy ez az élet rendje, a fiatalok idővel kirepülnek és megpróbálnak a saját lábukra állni, önállósodni. A probléma csak azzal van, ha ez nem a megfelelő időben történik. Szíven ütött a döntése, nem számítottam rá, mert azt gondolom, még a tanulásnak, a jövőépítésnek lenne itt az ideje. A barátnőjével azonban úgy döntöttek, hogy önálló életre vágynak" - nyilatkozta a Borsnak.

Az ex-szépségkirálynő nem próbálta meg maradásra bírni a fiát, inkább sokat beszélget vele, elmondja neki, hogy mire számíthat, milyen problémák adódhatnak. Az új helyzet főként Márk testvéreinek, a 14 éves Ninának és a 8 éves Noelnek lesz furcsa, hiszen ők hárman nagyon jó testvérek, szoros a kapcsolatuk.

És boldogan élnek, míg el nem válnak - Kudarcba fulladt, millió dolláros sztárházasságokhttp://www.life.hu/csalad/20160819-hihetetlen-draga-celebeskuvok-amelyek-valassal-vegzodtek.html5 világsztár, aki nyíltan vállalta mentális betegségéthttp://www.life.hu/drlife/20160812-j-k-rowling-angelina-jolie-lena-dunham-colin-farrell-felvallaltak-mentalis-betegseguket.htmlMiért vonzóbb a sütemény estefelé? Nassolj okosan!http://www.life.hu/ez-zsir/20160817-a-sutemeny-delutan-es-este-vonzobbnak-tunik.htmlItt az igazság Diana hercegnő menyasszonyi ruhájáról - Megszólal a tervezőhttp://www.life.hu/trend/20160820-diana-hercegno-eskuvoi-ruhaja-david-emanuel-tervezo-titkokat-arult-el.htmlVeszélyes lehet az internetről rendelt gyógyszerhttp://www.life.hu/drlife/20160816-az-internetrol-rendelt-gyogyszer-veszelyes-lehet.htmlHatalmasat bukhat a H&M - Ki vásárol ezek után náluk?http://www.life.hu/trend/20160819-arazasi-hiba-miatt-nagyot-bukhat-a-h-m-kiakadtak-a-vasarlok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.