Áll a bál a brit királyi családban: A hírekből tudták meg, hogy eljegyezték a hercegnőt

Forrás: Harper's BAZAAR -
Beatrix yorki hercegnő Eugénia hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen helyzetbe hozta magát Vilmos herceg unokatestvére, Eugénia és annak vőlegénye. 

Eugénia hercegnő nemrég címlapon mesélt menő életéről. Azt azonban nem említette, hogy anyósával nincs túl jó viszonyban. Mert valószínűleg nincs, hiszen mi más lenne a magyarázat arra, hogy a nő a BBC híreiből tudta meg, hogy fia, Jack Brooksbank és a hercegnő hamarosan oltár elé állnak...

Forrás: Harper's BAZAAR

A vendéglátóiparban dolgozó Jack és a yorki hercegnő 6 éve vannak együtt, mégsem meséltek a fiú szüleinek a terveikről. A házaspár gyakorlatilag sokkot kapott a reggelizőasztalnál, amikor a hírekből hallották fiuk és Eugénia eljegyzésének hírét. Az asszony fel is hívta fiát, aki megnyugtatta édesanyját, hogy ez még nem a hivatalos eljegyzés volt. Barátaik szerint azonban a fiatalok már egy ideje megállapodtak abban, hogy 2 éven belül oltár elé állnak.

Bennfenntesek azt is tudni vélik, hogy az egyetem óta pultosként és managerként dolgozó Jack megígérte a hercegnőnek, hogy befejezti az éjszakai munkákat, hogy többet lehessenek együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.