Ajjaj! Saját esküvőjét kritizálta Sarka Kata

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata esküvő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata az egyik kedves barátnője esküvőjéről áradozott a Facebookon, és közben azt is elárulta, hogy mi nem tetszett neki a sajátjában, mit csinálna ma már másként.

"Tegnap férjhez ment az egyik legjobb barátnőm. Azt hiszem, hogy életemben nem voltam még olyan esküvőn, mint az övék" - írja Kata. Az ifjú pár minden apró részletre ügyelt, ajándékkal kedveskedtek a vendégeknek, és bár nem voltak sokan, de fantasztikus volt a társaság.


Saját esküvőjéről ezzel szemben így nyilatkozott:

"A saját esküvőmön sok olyan ember volt, akiről azt sem tudtam, mit keres ott, és vannak olyanok, akiknek már a nevét sem tudom, és olyan is van, aki ha összefutok vele véletlenül, akkor inkább rám se néz, hogy ne kelljen köszönnie!"

Ezek szerint Kata most már közel sem ugyanolyan vendéglistát állítana össze, mint 7 évvel ezelőtt...

DNS-tesztet csináltatott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/csalad/20160821-dns-tesztet-csinaltatott-medveczky-ilona-tudni-akarta-van-e-elo-rokona.htmlHűha! Ebbe az amerikai iskolába jár Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160820-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-amerikaban-el-csaladjaval-kislanya-iskolas.htmlRába Tímeát szíven ütötte fia döntése - Furcsa lesz az új helyzethttp://www.life.hu/csalad/20160820-raba-timea-egykori-szepsegkiralyno-fia-osszekoltozik-baratnojevel.htmlÉs boldogan élnek, míg el nem válnak - Kudarcba fulladt, millió dolláros sztárházasságokhttp://www.life.hu/csalad/20160819-hihetetlen-draga-celebeskuvok-amelyek-valassal-vegzodtek.htmlPéter Szabó Szilvi tavasztündérként pózol: Ő a legszebb kismama!http://www.life.hu/csalad/20160819-peter-szabo-szilvi-tavasztunderkent-pozol-teljes-harmoniaban.htmlNehezen bírja Baby Gabi a várandósság utolsó hónapjaithttp://www.life.hu/csalad/20160819-baby-gabi-nehezen-birja-terhessegenek-utolso-idoszakat-10-percenkent-le-kell-fekudnie.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.