Hát nem édes? Így szundikál Jamie Oliver újszülött kisfia

fotó kisfiú kisbaba Jamie Oliver cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárszakács rettentő büszke a kisfiára, így újabb bejegyzéssel lepte meg a rajongókat. A kis csöppség egyszerűen ennivaló! 

"Anya & Baba...zzzzz" - írta a fotó mellé Jamie. A sztárséf kisfia teljesen egészségesen jött a világra, a róla készül fotót néhány óra alatt már több százezren lájkolták. A sztár nem csak világhírű szakács, hanem hatalmas rutinnal rendelkező apuka is, hiszen összesen 5 gyerekkel büszkélkedhet. Az édesapa nemrég egy interjúban elárulta, hogyan nevelik feleségével a kis lurkókat, melyről ide kattintva olvashatsz bővebben. Addig is nézd meg a bájos babafotót:

Hogyan lett Jamie Oliverből Pucér sztárszakács?

A jóképű sztárszakács már több, mint tíz éve házas, három lánya és egy fia van. 2003-ban a Brit Birodalom rendjének lovagjává ütötték és karitatív oldalát is gyakran csillogtatja. Élenjáróvá vált az iskolai étkeztetés egészségesebbé tétele terén vívott harcban. Feed Me Better címen 2005-ben Angliában országos szintű programot indított az ügy érdekében. 2011-ben az Egyesült Államokban forgatott Jamie's Food Revolution című műsor pedig azt mutatta be, hogyan törekszik az amerikai fiatalokat rábírni a gyorséttermi étkezés elhagyására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.