Rendezték a viszonyukat: Nicole Kidman végre találkozott lánya férjével

Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld -
esküvő Nicole Kidman Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég sok rejtély övezi az egykori sztárpár, Tom Cruise és Nicole Kidman kapcsolatát az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella egy éve ment hozzá az IT-szakember férjéhez, de szülei nem mentek el az esküvőre. Nemrég azonban Nicole végre találkozott a vejével.

Nicole Kidman és Tom Cruise örökbefogadott lánya, a 23 éves Bella Cruise az egész világot sokkolta, amikor titokban feleségül ment az IT-szakember férjéhez, a 29 éves Max Parkerhez, még tavaly szeptemberben, Londonban.

Az örömszülők nem mentek el a ceremóniára.

Isabella Cruise esküvője Forrás: Northfoto

Bella Cruise azt mondja, hogy jóban van a szüleivel, rendszeresen beszélnek is, az interjúból mégis azt sejthetjük, hogy

nem is állnak egymáshoz túl közel.

Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

A Daily Mail viszont azt állítja, a 23 éves ifjú feleség és édesanyja között az elmúlt évben nagyon is elmérgesedett a viszony, sőt, egészen pár nappal ezelőttig a színésznő nem is találkozott vejével. Nicole állítólag most megpróbálja rendezni kapcsolatát lányával, így Angliában egy meghitt vacsora alkalmával ásták el a csatabárdot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.