Kourtney Kardashian várandós terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kourtney Kardashian a napokban bikinis fotókat posztolt magáról, ám egy dolog mindegyik képben közös: a celeb feltűnően takargatja a hasát.

Nem csupán az alábbi fotók a gyanúsak, ugyanis amerikai bennfentesek is azt pedzegetik, hogy Kourtney Kardashian a negyedik gyerekével várandós. Az állítólagos pocaklakónak - a három közös csemetéhez hasonlóan - szintén Scott Disick az édesapja.

Forrás: Instagram

A források szerint a 37 éves celeb csak úgy ragyog a boldogságtól, hiszen mindig is négy gyermeket akart.

Forrás: Instagram

Szétterpesztett lábakkal szelfizett Kourtney Kardashian

A háromgyermekes anya családja többi tagjához képest eddig viszonylag visszafogott volt, de most ő is elérkezettnek látta az időt arra, hogy megmutassa magát fehérneműben. A teljes cikket itt elolvashatod!

Íme, a legfrissebb fotók a várandós Mila Kunisrólhttp://www.life.hu/csalad/20160819-ime-a-legfrissebb-fotok-a-varandos-mila-kunisrol.htmlA gyönyörű színésznőnek jól láthatóan növekszik a pocakja, második gyermekét várja. A napokban kapták őt lencsevégre. Család--Kenderesi Tamás nem is olyan laza, mint amilyennek tűnik?http://www.life.hu/csalad/20160818-kenderesi-tamas-nem-is-olyan-laza-mint-amilyennek-tunik.html"Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz!" - Nos igen, az előbbi mondat már lemoshatatlanul Kenderesi Tamás nevéhez tapadt, ez is hozzájárult ahhoz, hogy a magyarok a szívükbe zárták a laza srácot. Ám édesanyja szerint félreismertük a fiát: nem is olyan laza, mint hisszük. Család--Meglepő fordulat! Johnny Depp hivatalosan is az elvált férfiak klubját erősítihttp://www.life.hu/csalad/20160817-johnny-depp-hivatalosan-is-az-elvalt-ferfiak-klubjat-erositi.htmlJohnny Depp és Amber Heard válása óriási botránnyal kezdődött, és menet közben rengeteg szaftos részlet is nyilvánosságra került. Mindenki arra számított, hogy a méltatlan válóper hosszú ideig elhúzódik majd, de nem így lett: a sztárpár a hírek szerint meglepő gyorsasággal elvált. Család--Nyugalom! Beyoncé és Jay Z között ismét dúl a szerelemhttp://www.life.hu/csalad/20160815-beyonce-es-jay-z-kozott-ismet-dul-a-szerelem.htmlAmióta megjelent Beyoncé legutóbbi, Lemonade című albumának teasere, az egész világ azt találgatja, ki lehet az a bizonyos "Becky," akivel a dalszövegekben tett apró utalások szerint megcsalta őt a férje, Jay Z. Nos, ha igazak a pletykák, ha nem, a sztárpár úgy tűnik, átlendült a nehézségeken, a róluk készült fotók legalábbis erről árulkodnak.Család--Hoppá! Szabó Zsófi végre megmutatta a nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20160812-szabo-zsofi-megmutatta-a-noveret.htmlA szőke szépség nemsokára átnyergel az RTL Klub új valóságshow-jába, a Nyerő Párosba, de nagy örömünkre mostanság is hallat magáról: legutóbb például a nem kevésbé bájos nővérét mutatta meg a nyilvánosságnak. Nézzétek csak! CsaládOrigoVarga Iza: "Most lett látványosan nagy szakadék a lányaim között"http://www.life.hu/csalad/20160804-a-szineszno-szamara-mar-nincs-lekuzdhetetlen-akadaly.htmlKét tinédzser anyukájának lenni bizony sokszor nem könnyű, ezzel Iza is egyetért, ám ha nehézségekbe ütközik már könnyedén átlendül rajtuk. Legutóbb egy családi vakáción bizonyította, hogy számára az akadály egy ismeretlen fogalom. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.