Ábel Anita 18 éves koráig nem engedi, hogy lánya regisztráljon a Facebookra

TV2 Facebook Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anita lánya, Luca, ma lett 8 éves, ebből az alkalomból a művésznő egy különleges üzenettel köszöntötte őt közösség oldalán.

Drága Lucám, ma lettél 8. annyi minden jut az eszembe, de a legerősebb mondat reggel óta zakatól a fülembe: nekem TE maga vagy az élet...minden, amitől lüktetek, érzek, boldog vagyok benned van. Szerencsés vagyok, hogy hozzánk születtél. Mivel 18éves korodig úgysem engedem, hogy regisztrálj a Facebookra, így elolvasni nem tudod, de szóban elmondom ma minden percben, hogy mennyire szeretlek, amitől megőrülsz majd, de kibírod és agyon is puszilgatlak.
️Isten Éltessen kislányom és mindenkit, aki ma született - írta ki nyilvános Facebook oldalára Ábel Anta.

John Legend kislánya egyszerűen tündéri: így pózol a sztárcsemete http://www.life.hu/csalad/20160824-john-legend-kislanya-az-enekes-elso-gyermeke-nem-is-lehetne-ennel-cukibb.htmlA világhírű énekes csinos felesége újabb csodás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. CsaládOrigoEzer éve nem láttuk: hatalmasat nőtt Courtney Cox lányahttp://www.life.hu/csalad/20160823-courney-cox-szineszno-a-jobaratok-sztarja-lanyaval-volt-a-repteren.htmlCourtney Cox évek óta óvja kislányát a nyilvánosság elől, most azonban végre sikerült őt lefotóznia a paparazziknak. Család--Az elviselhetetlen Facebook-ismerősök 6 alaptípusahttp://www.life.hu/csalad/20160823-a-bosszanto-facebook-ismerosok-tipusai.htmlÓ, a Facebook! Egy hely, ahol kapcsolatot tarthatsz a barátaiddal, ahol felkutathatod több éve nem látott iskolatársaidat, és ahol ezek a számodra kedves emberek napi szinten az agyadra mennek. A közösségi média még a legvisszahúzódóbb, legszerényebb egykori osztálytársnődből is képes lájkokra éhes szelfiőrültet vagy szuperszexi fitness ladyt varázsolni. Lássuk az idegesítő Facebook-ismerősök 6 alaptípusát. CsaládOrigoRendezték a viszonyukat: Nicole Kidman végre találkozott lánya férjévelhttp://www.life.hu/csalad/20160823-egy-ev-multan-vegre-rendezodott-nicole-kidman-viszonya-a-lanyaval-vagy-megsem.htmlElég sok rejtély övezi az egykori sztárpár, Tom Cruise és Nicole Kidman kapcsolatát az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella egy éve ment hozzá az IT-szakember férjéhez, de szülei nem mentek el az esküvőre. Nemrég azonban Nicole végre találkozott a vejével. Család--Kourtney Kardashian ismét várandós?http://www.life.hu/csalad/20160823-kourtney-kardashian-ismet-varandos-vagy-megsem.htmlKourtney Kardashian a napokban bikinis fotókat posztolt magáról, ám egy dolog mindegyik képben közös: a celeb feltűnően takargatja a hasát. Család--Végre! Jamie Oliver neje elárulta kisfia nevéthttp://www.life.hu/csalad/20160822-jamie-oliver-a-meztelen-szakacs-elmondta-kisfia-nevet.htmlMost már éppen itt volt az ideje, hogy megtudjuk, milyen nevet kapott Jamie Oliver 5. gyermeke. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.