Megható fotó a Rióból hazatérő Varga Dánielről: Végre magához ölelhette kisfiát

család vízilabda kisgyermek Varga Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Dániel a vízilabda válogatott tagjaként ötödik lett a riói olimpián, szerető családja ezalatt itthonról szorított érte és a csapatért.

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, az aranygéppel reggel landoló olimpikonokat a Syma csarnoknál várták a rajongók és a családtagok. Így Varga Dániel vízilabdázó felesége, Dobár Éva és kétéves kisfia, Milán Dániel is kimentek a családfő elé. A pólóválogatott fotósa pedig egy tündéri képet is készített a boldog családról, amelyet meg is osztott az együttes Instagram-oldalán:

Újra itthon! #rio2016 #vargadaniel #vizilabdavalogatott #vlv

VLV - vízilabda-válogatott (@vizilabdavalogatott) által közzétett fénykép,

Ábel Anita 18 éves koráig nem engedi, hogy lánya regisztráljon a Facebookrahttp://www.life.hu/csalad/20160824-abel-anita-musorvezeto-18-eves-koraig-hogy-regisztralj-a-facebookra.htmlAnita lánya, Luca, ma lett 8 éves, ebből az alkalomból a művésznő egy különleges üzenettel köszöntötte őt közösség oldalán. CsaládOrigoHűha! Ebbe az amerikai iskolába jár Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160820-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-amerikaban-el-csaladjaval-kislanya-iskolas.htmlA TV2 műsorvezetője általában szebbnél szebb partokról csekkol be, most azonban egy szokatlan helyszínen készített képeket. Kislánya iskoláját mutatta meg. Család--Ezer éve nem láttuk: hatalmasat nőtt Courtney Cox lányahttp://www.life.hu/csalad/20160823-courney-cox-szineszno-a-jobaratok-sztarja-lanyaval-volt-a-repteren.htmlCourtney Cox évek óta óvja kislányát a nyilvánosság elől, most azonban végre sikerült őt lefotóznia a paparazziknak. Család--John Legend kislánya egyszerűen tündéri: így pózol a sztárcsemete http://www.life.hu/csalad/20160824-john-legend-kislanya-az-enekes-elso-gyermeke-nem-is-lehetne-ennel-cukibb.htmlA világhírű énekes csinos felesége újabb csodás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. CsaládOrigoRendezték a viszonyukat: Nicole Kidman végre találkozott lánya férjévelhttp://www.life.hu/csalad/20160823-egy-ev-multan-vegre-rendezodott-nicole-kidman-viszonya-a-lanyaval-vagy-megsem.htmlElég sok rejtély övezi az egykori sztárpár, Tom Cruise és Nicole Kidman kapcsolatát az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella egy éve ment hozzá az IT-szakember férjéhez, de szülei nem mentek el az esküvőre. Nemrég azonban Nicole végre találkozott a vejével. Család--Kourtney Kardashian ismét várandós?http://www.life.hu/csalad/20160823-kourtney-kardashian-ismet-varandos-vagy-megsem.htmlKourtney Kardashian a napokban bikinis fotókat posztolt magáról, ám egy dolog mindegyik képben közös: a celeb feltűnően takargatja a hasát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.