házasság Michael Lohan válás család anya Tony Curtis Bobby Brown apa Alec Baldwin Jon Voight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pénz nem boldogít – ezt az alábbi híres apukák híres gyermekei a saját bőrükön tapasztalták meg. A reflektorfényben élő sztárcsemeték élete nem mindig irigylésre méltó, különösen akkor, ha nem kapják meg azt a szülői szeretetet, amire szükségük lenne.

Jon Voight

Angelina Jolie és színész-rendező apja, Jon Voight kapcsolata sohasem volt rózsás. Ennek legfőbb oka, hogy Voight rendszeresen megcsalta a feleségét, Jolie édesanyját, később pedig, még a színésznő gyerekkorában, a férfi ott is hagyta családját. A szülők 1980-ban váltak el, Jolie anyja pedig 2007-ben hunyt el. Voight ezután többször is kísérletet tett a békülésre, ám hosszú ideig esélye sem volt. Angelina minden kapcsolatot megszakított vele, és hivatalosan is nevet változtatott. A békülést valószínűleg az sem segítette, hogy Voigth 2002-ben azt találta mondani egy interjúban, hogy a lányának mentális problémái vannak, és hogy sosem volt teljesen normális. Brad Pitt közbenjárásával aztán néhány évvel ezelőtt apa és lánya újra szóba állt egymással.

Forrás: Northfoto

Tony Curtis

Jamie Lee Curtisnek is igen zűrös édesapa jutott. A magyar származású színészlegenda, Tony Curtis igazi körülrajongott sztár volt, a szakmájában sikert sikerre halmozott, a magánélete azonban már kevésbé volt harmonikus. Curtis hatszor állt az oltár elé, és az évek előrehaladtával egyre fiatalabb feleséget választott magának. A hat házasság mellé hat gyerek is járt, no meg számtalan híres szerető. Ilyen körülmények között igazából nem is csoda, hogy nem volt egy mintaapa. Lánya, a szintén színész Jamie Lee Curtis egy Daily Mailnek adott interjúban így nyilatkozott híres-hírhedt édesapjáról: „Nem volt igazi apa, és nem is érdekelte, hogy apa legyen. Világosan tudtunkra hozta, hogy ő ilyen. Az anyagi biztonságunkról gondoskodott, neki ennyiből állt az apaság.”

Forrás: AFP

Michael Lohan

Lindsay Lohan mindössze hároméves volt, amikor a színészi pályára lépett, ám hiába lett belőle rövid időn belül igazi gyereksztár, a gyerekkora bővelkedik a rossz emlékekben. Szülei például pont ez idő tájt váltak el, aminek oka az apuka, Michael Lohan botrányos viselkedése volt. Michael Lohan többször ült börtönben különböző okok – például neje megverése – miatt, ráadásul alkoholista és kokainfüggő volt. A válás után nem volt hajlandó fizetni a gyerektartást, majd az után, hogy ő kényszerítette bele Lindsay-t gyerekként a show-bizniszbe, amikor Lindsay-nek is alkohol- és drogproblémái lettek, saját magán kívül mindenki mást hibáztatott érte.

Forrás: Northfoto

Bobby Brown

Bobby Brown már apuka volt, amikor feleségül vette a legendás Whitney Houstont. Három házasságon kívüli gyermeke is született exbarátnőjétől, viszont túl nagy felelősséget nem vállalt értük, egyebek mellett a gyerektartást sem fizette. A kokainfüggő Bobby Brown káros hatására vezetik vissza, hogy a 2000-es években már Whitney-ről is azt beszélték, hogy kábítószerezik. 1993-ban született egyetlen közös gyermekük, Bobbi Kristina, azonban miután 2007-ben Whitney Houston elvált férjétől, Bobby ismét nem jeleskedett apaságból, ugyanis gyerektartást neki sem volt hajlandó fizetni. A tartozásai miatt börtönben is ült. Whitney Houston 2012-ben, Huston és Brown közös lánya, Bobbi Kristina 2015-ben hunyt el.

Forrás: AFP

Alec Baldwin

Ireland Baldwin mindössze hétéves volt 2002-ben, amikor híres szülei, Kim Basinger és Alec Baldwin elváltak. A válásuk egyáltalán nem volt békés, sőt. A válás kimondása után pedig a csatározás folytatódott, négy éven át húzódott ugyanis a szörnyű gyermekelhelyezési per. A bíróság végül Basinger javára döntött, 2007-ben pedig kiszivárgott egy hangüzenet, amelyben Baldwin neveletlen disznónak nevezte a saját lányát. Ireland későbbi interjúkban is beszélt apja visszatérő dühkitöréseiről, elmondta, hogy Baldwin gyakran volt vele durva, és amikor frusztrált volt, sokszor rajta vezette le a feszültséget.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.