Komoly döntést hozott Marsi Anikó és Palik László

rtlklub.sajtoklub.tv -
Palik László TV2 külföld Spanyolország költözés Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Palik gyerekek ősztől már Magyarországon járnak iskolába.

A Palik–Marsi házaspár hét éve költözött külföldre, Anikó azonban márciustól a TV2-höz szegődött, így csak akkor láthatta gyermekeit, Vincét és Vilmost, ha hétvégente repülőre ült. A nyári szünet kezdetekor a fiúk és Palik László is hazajött, és úgy volt, csak iskolakezdésig maradnak Siófoki házukban. Most azonban fontos döntést hoztak: nem is mennek vissza Spanyolországba, végleg hazaköltözik mindenki.

Marsi Anikó és Palik László rtlklub.sajtoklub.tv


Egy neve elhallgatását kérő informátor azt nyilatkozta a Blikknek, hogy a házaspár nagyon sokat vívódott, és a döntés meghozatalánál a fiúk véleményét is figyelembe vették. Palik László továbbra is háztartásbeliként funkcionál, ő most, főz, takarít és hozza-viszi a fiúkat. A gyerekek szeptembertől kezdik az iskolát, ami nagy változás lesz számukra, szinte az egész életüket külföldön töltötték, itthon még nem jártak suliba. Anikó számára a hazaköltözés nagy könnyebbség lesz, hiszen így nemcsak munka után, interneten tarthatja a kapcsolatot gyerekeivel, hanem mindennap megához ölelheti őket, sőt a munkahelyén is meglátogathatják. Palik László, Vince és Vilmos az utóbbi időben ugyanis sokszor feltűnt a TV2 büféjében.

Bene Barbara már fél lábbal a jakuzziban volt, mikor elkezdte a Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20160828-bent-vannak-a-star-academy-masodik-bekoltozoi-is-az-akademian.htmlDebreczeni Zita fekete csipkefelsőben szexizik: Fotó!http://www.life.hu/trend/20160828-debreczeni-zita-fekete-csipkefelsoben-szexizik-nagyon-dogos.htmlSzakítás? Szalai Ádám? Ugyan! Iszak Eszti popsifotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160828-iszak-eszter-enekesno-kiposztolta-a-popsijat-az-instagramra.htmlHeidi Klum csak úgy ragyog a fiatal sportoló oldalán: Phleps-szel szelfizikhttp://www.life.hu/news/20160828-heidi-klum-michael-phelps-szel-lott-egy-szelfit-csak-ugy-ragyog-a-fiatal-sportolo-oldalan.htmlHódi Pamela kislánya máris anyaszerepben: Nati tündércuki!http://www.life.hu/csalad/20160828-hodi-pamela-es-berki-krisztian-kislanya-nati-maris-anyaszerepben.htmlDundika iszonyú cuki képet osztott meg kisebbik fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160828-dundika-majka-kedvese-iszonyu-cuki-kepet-osztott-meg-kisebbik-fiarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.