Bántották az édesanyját, aki engedte, hogy kisfia tütüt viseljen

Forrás: Facebook/Jen Anderson Shattuck -
tütü botrány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jen Anderson Shattuckot, a 35 éves massachusetts-i édesanyát durva jelzőkkel illették azért, mert engedte, hogy kisfia tütüt vegyen magára. 

Az asszony kihívta a rendőrséget, miután a parkban, séta közben megfenyegette őt és fiát egy férfi, aki fotókat is készített róluk. A nő kisfia ugyanis tütüt viselt, az idegennél ez verte ki a biztosítékot, szerinte ugyanis ez gyermekbántalmazás. A kisfiú szörnyen megijedt a fenyegetőzésről, édesanyja pedig mérgében a közösségi oldalán adott hangot elkeseredettségének.

Forrás: Facebook/Jen Anderson Shattuck

Az asszony leírta, a fia szereti az autókat, szeret kirakóssal játszani, és csillogós tütüt viselni - ebben ugyanis szépnek érzi magát. Ha megkérdezik, miért, azt mondja, nincsenek szabályok, hogy mit viselhetnek fiúk és lányok. A kisfiú már felvette a tütüt templomban, bevásárláskor, és soha előtte nem érte őket inzultus, egészen mostanáig. Az asszony posztják sok ezren lájkolták és osztották meg szerte a világon.

Szerinted viselhet tütüt egy kisfiú?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.