Ez túl szép, hogy igaz legyen! Cindy Crawford családja egyszerűen tökéletes

modell gyerekek család Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell, akinek az élete nem indult zökkenőmentesen, korábban is nyilatkozta, hogy igazi önmagát a családi békében találta meg. 

Igaz a mondás: "Nem esett messze az alma a fájától". Cindy Crawford és családja igazi hollywoodi álom, és nem csak a magazinok szerint. A sztár gyermekei már kész felnőttek: a 14 éves Kaia és 16 éves Presley Gerber a hírek szerint lassan kirepülnek a családi fészekből, hiszen mindketten a modell karrier felé kacsingatnak. Kaia egyébként már el is kezdte építgetni a dolgot: néhány évvel ezelőtt megkapta első modellszerződését, saját bevallása szerint azonban nem a kifutón, sokkal inkább a filmvásznon képzeli el jövőjét.

Forrás: NORTHFOTO/AdMedia via ZUMA Wire/Admedia

Édesanyja nyomdokaiba lépett Cindy Crawford kislánya

Telik az idő: Cindy Crawford lánya, Kaia úgy tűnik, követi édesanyját – legalábbis részben. A szupermodell 13 éves csemetéje volt olyan mázlista, hogy a Teen Vogue csapatával élhette át első komolyabb fotózásának élményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.