Napi örömhír! Kisbabát vár a magyar énekesnő, Palya Bea

Forrás: Just Creative -
terhesség kisbaba énekesnő-dalszerző Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem gondolta volna, hogy ilyen váratlanul és gyorsan megfogan második gyermekük. 

Palya Bea élete teljesen megváltozott, mióta megszületett első gyermeke. A kis Lili ugyanolyan szép és mosolygós tünemény, mint híres édesanyja. A sztár egy filmszerepben nemrég újra átélhette a terhességet, ám nem gondolta volna, hogy az életben is várandós.

Forrás: Just Creative

„Ismét babát várok, igen, és ez most már hivatalos” – jelentette be Palya Bea az InfoRádió Aréna című műsorában. A hírek szerint a második csöppség is kislány lesz.

Mondj nemet az erőszakra, mondj nemet a megaláztatásra - Interjú az egyetemi visszaélésekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160901-egyetemi-megalazas-es-eroszak-interju-winkler-zsuzsannaval-nane.htmlA fiatalokban is nagyon erősek a nőkkel kapcsolatos sztereotípiák. Már tizenéves korukban is tudják, hogy mik azok az elvárások, amiknek - úgy érzik - a lányoknak meg kell felelniük: hogy hogyan kell kinézniük vagy például, hogy mi mindent kell megtenniük és elfogadniuk egy párkapcsolatban. A nőkkel szemben sokkal több ilyen szerepelvárást támaszt a társadalom, mint a férfiakkal szemben, ráadásul ezek az elvárások sokkal korlátozóbbak. Család--Sarka Kata tényleg beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/csalad/20160901-sarka-kata-tenyleg-beadta-a-valokeresetet-hajdu-peterrel-vegleg-szakitanak.htmlLapinformációk szerint Sarka Kata beadta a válókeresetet, vagyis Hajdú Péterrel tényleg különválnak. Család--Az európai ország, ahol még mindig kiárusítják a lányokathttp://www.life.hu/csalad/20160830-az-europai-orszagban-kiarusitjak-a-lanyokat-bulgariai-stara-zagoraban.htmlNem a szerelem számít, hanem a pénz: elsősorban erről szól a bulgáriai Stara Zagorában a mai napig működő menyasszonypiac, ahol a szülők választanak férjet a lányuknak, és sokszor bizony az anyagiak alapján. CsaládOrigoHíres-hírhedt sztárapukákhttp://www.life.hu/csalad/20160829-hires-hirhedt-sztarapukak.htmlA pénz nem boldogít – ezt az alábbi híres apukák híres gyermekei a saját bőrükön tapasztalták meg. A reflektorfényben élő sztárcsemeték élete nem mindig irigylésre méltó, különösen akkor, ha nem kapják meg azt a szülői szeretetet, amire szükségük lenne. CsaládAFPEzért a kisbabáért őrül meg internethttp://www.life.hu/csalad/20160827-ezert-a-kisbabaert-orul-meg-internet-laura-izumikawa-choi-jelmezben-fotozza-kislanyat.htmlAz édes kisbaba az anyukájának köszönheti azt, hogy az internet népe imádja. Az Instán már több, mint 72 ezer követője van, egyes fotót pedig százezernél is többen megnézték.CsaládOrigoÍme, ezen a képen pityereg most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160826-a-szules-elott-meg-egyszer-atolelte-masik-lanyat-a-varandos-no.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy fotográfus, Laura Paulescu egy megható képen dokumentálta egy édesanya és lánya életének fontos mérföldkövét: a kistestvér érkezése utolsó pillanatokat kettesben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.