Ryan Reynolds: "A feleségem sajnos most nagyon terhes"

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
terhesség házasság kisbaba Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy interjúban beszélt a felesége terhességéről. Bár a szívtipró már alig várja a második babát, hiányolja párját egy-egy nagyobb rendezvényről. 

Ryan Reynolds és Blake Lively kislánya, James lassan két éves lesz. A büszke apuka egy interjúban mesélt őszintén az elmúlt hónapok nehézségeiről, de sokan beszóltak neki a nyilatkozatáért, ami finoman szólva kissé sértőnek hangzott - írja az Eonline.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

A színész elmondása alapján ő egy igazi vancouveri srác, aki rajong a természetért és szabadidejében gyakran járja az erődket. Ám most nem tud kivel menni, ezért sokszor le kell mondania a túrákat. Ryan szerint felesége most "nagyon terhes", szóval az idei nyár kissé ingerszegényre sikerült.

Az augusztus a legrosszabb hónap, amikor egy nő terhes lehet.

Nyílt levél egy anyától, aki megelégelte a cseléd szerepéthttp://www.life.hu/csalad/20160902-level-egy-anyatol-aki-megelegelte-a-cseledszerepet.htmlMég a 21. században is vannak, akik úgy gondolják, hogy kizárólag a nők, az édesanyák feladata a háztartás vezetése és a család összetartása. Ez ellen a sztereotípia ellen is szeretne szólni most egy olvasónk, aki megelégelte, hogy a családja magától értetődőnek veszi, hogy ő mindent elvégez helyettük. Család--Stohl András szerint ezen stresszelnek a férfiakhttp://www.life.hu/csalad/20160907-scherer-stohl-es-geszti-vegre-elaruljak-nekunk-miert-stresszelnek-a-ferfiak.htmlStohl András,Scherer Péter, és Geszti Péter végre elárulták nekünk, hogy mi nyomasztja a férfiakat a leginkább. Vajon az anyagi problémák terhe nyomja a vállukat? CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoEszenyi Enikő és édesanyja egy képen – a megszólalásig hasonlít édesanyjára a színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20160907-ismerd-meg-eszenyi-eniko-edesanyjat.htmlEszenyi Enikő mindig is arra törekedett, hogy megóvja magánéletét a nyilvánosságtól, ám most egy ritka kivételnek lehetünk tanúi: a színésznő közös képet posztolt édesanyjával. Család--Így alakult Sarka Kata és Hajdú Péter hétvégéje: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20160904-sarka-kata-es-hajdu-peter-kulon-toltottek-a-hetveget-ki-ki-hogyan.htmlSarka Kata és Hajdú Péter értelemszerűen külön töltötték a hétvégét. Míg Kata a gyermekeivel volt, addig Péter Samantha Fox és Sabrina társaságában mulatott. Család--Titokban apa lett Kinter Oszkár!http://www.life.hu/csalad/20160902-kinter-oszkar-ujra-visszakerul-a-kepernyore-titokban-apa-lett-kisfia-szuletett.htmlKinter Oszkárt évek óta nem láthattuk a tévé képernyőjén, ám hamarosan visszatér a FEM3 Café műsorvezetőjeként. Ennek apropóján beszélt az elmúlt időszakról, és kiderült, hogy az egyik legnagyobb dolog ami történ vele az apává válás. CsaládOrigoMegható! Így vitte iskolába gyermekét Sebestyén Balázs – Fotó! http://www.life.hu/csalad/20160901-sebestyen-balazs-a-kisfiarol-posztolt-igy-keszul-elso-napjara-a-sztar-kisfia.htmlA műsorvezető már alig várta, hogy legnagyobb gyermeke végre elkezdje az első osztályt. Élő adásban jelentkezett be, miközben útban voltak az iskolába. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.