esküvő Kim Kardashian Nicolas Cage házasság Carmen Electra Dennis Rodman Lisa Marie Presley Hollywood Renée Zellweger Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neked mi jut eszedbe Britney Spears első férjéről, Jason Alexanderről? Semmi? Na, és mi a véleményed Renée Zellweger exférjéről? Az sem tudtad, hogy volt már férjnél? Nyugi, teljesen normális, hogy nem emlékszel ezekre a hajdani párokra, frigyük ugyanis pillanatok alatt véget ért. Jöjjenek Hollywood legrövidebb házasságai.

Britney Spears és Jason Alexander


Házasok voltak: 2 napig

Mi romlott el: Britney egy Las Vegas-i ceremónia keretében ment hozzá gyerekkori szerelméhez, 2004 januárjában. Nagyjából 55 órával később pedig már kérvényezték is a frigy semmissé nyilvánítását. Azóta Spears csak úgy hivatkozik első házasságára, mint egy viccre, ami túl messzire ment. Ja, igazán mókás.

Jason Alexander és Britney Spears Forrás: Northfoto

Carmen Electra és Dennis Rodman

Házasok voltak: 9 napig

Mi romlott el: A Baywatch bombázója és az NBA-csillag kicsivel több, mint egy hétig bírta férj és feleségként. A pár 1998-ban házasodott össze, kilenc nappal az esküvő után azonban Rodman be is adta a válókeresetet. A széttetovált kosaras arra hivatkozott, hogy a menyegző alatt erősen ittas állapotban volt, és nem volt teljesen eszénél. De vajon Carmennek mi lehetett a mentsége?

Carmen Electra és Dennis Rodman Forrás: AFP

Kim Kardashian és Kris Humphries

Házasok voltak: 10 hétig

Mi romlott el: Bizony, volt élet Kanye West előtt is, de még milyen! Azt gondolhatná az ember, hogy egy menyegző, amelyre 10 millió dollárt költenek, amelyen a menyasszony három különböző ruhakölteményben is megmutatja magát, és amelyet még az E! Entertainment nevű csatorna is közvetít, biztosíték arra, hogy a pár boldogan éljen, míg meg nem hal. Nos, egy Kardashian esetében ezek az „apró” részletek nem számítanak, Kim és első férje könnyű szívvel adta be 72 nap után a válást kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Kim Kardashian és Kris Humphries Forrás: AFP

Lisa Marie Presley és Nicolas Cage

Házasok voltak: 3 hónapig

Mi romlott el: A színész és Elvis Presley lánya hirtelen szerelmi felindulásból 2002. augusztus 10-én házasodott össze, de mindössze három hónap után Cage el is indította a válást. Presley később azt nyilatkozta, hogy nagy hiba volt hozzámennie Cage-hez, és hozzátette, hogy nem kellett volna ennyire siettetni a dolgot.

Lisa Marie Presley és Nicolas Cage Forrás: Northfoto

Renée Zellweger és Kenny Chesney

Házasok voltak: 4 hónapig

Mi romlott el: Az örök szingli és a countryénekes Kenny Chesney szerelme a kapcsolatuk egész ideje alatt kicsit valószínűtlennek tűnt a rajongók számára, a pár a rossz nyelvek szerint egyáltalán nem illett össze. Ettől persze még elsülhetett volna jól is a frigyük, ám ennek a házasságnak is villámválás lett a vége. 2005 májusában mondták ki a boldogító igent a Karib-szigeteken, négy hónappal később pedig be is adták a válást. A döntésük után a furcsa pár egy még furcsább nyilatkozatot adott ki: „Félreértettük egymás céljait, ez az egyetlen oka a különválásunknak.” De vajon milyen félreértett célok?

Renée Zellweger és Kenny Chesney Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.