terhesség pocak Baby Gabi énekesnő ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabi terhességének 36. hetében jár, már nem kell sokat várni az ikrek születésére.

Az énekesnő friss fotót posztolt hivatalos Facebook oldalára, és minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy iszonyú nagy lett a pocakja. Gabi is pont ezt írta a képhez: "Óriás pocak van kérem szépen! 36.hetet töltöttük ma be!"

Keserű búcsú: Visszavették az asszony örökbefogadott ikerbabáithttp://www.life.hu/csalad/20160910-visszavettek-az-asszony-orokbefogadott-ikerbabait.htmlFontos hagyományt vihet tovább Liptai Claudia kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160910-fontos-hagyomanyt-vihet-tovabb-liptai-claudia-kisfia-pataki-cukraszda-erden.htmlEzen a fotón hatódott meg a fél világhttp://www.life.hu/csalad/20160910-ikerbabak-fotoja-koraszulottek-egymast-olelve-mosolyognak.htmlMajka: "Nálunk öt is elférne!"http://www.life.hu/csalad/20160903-majka-majoros-peter-munkarol-hazassagrol-csaladrol-adott-interjut.htmlMegszülte, most pedig szoptatja gyermekét a transznemű férfihttp://www.life.hu/csalad/20160903-megszulte-most-pedig-szoptatja-gyermeket-a-transznemu-ferfi-foto-evan-hempel.htmlKomoly döntést hozott Marsi Anikó és Palik Lászlóhttp://www.life.hu/csalad/20160829-komoly-dontest-hozott-marsi-aniko-es-palik-laszlo-az-egesz-csalad-visszakoltozik-magyarorszagra.html





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.