Nem semmi! Hamarosan megszületik Mel Gibson 9. gyereke

Forrás: NORTHFOTO/Genin-Hahn-Marechal -
Mel Gibson színész világsztár család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel Gibson az utóbbi időben sokkal inkább ittasan elkövetett botrányairól, zűrös magánéletéről, és botrányos viselkedéséről volt híres, semmint brilliáns színészi képességeiről. Ám most úgy tűnik újra béke költözik a világsztár életébe, barátnője kisbabát vár.

Újra apa lesz a 60 éves világsztár, akinek két korábbi kapcsolatából már van összesen 8 gyereke. Első házasságából, Robinnal 7 gyereke, míg Oksana Grigorievától egy gyereke született. Gibson 26 éves barátnője, Rosalind Ross pedig

a színész 9. gyerekét hordja a szíve alatt.

- írja TMZ.

Érdekes, hogy Mel legidősebb gyereke, aki 36 éves, 10 évvel idősebb mint jelenlegi párja. Izgalmas lehet egy hálaadás napi vacsora a népes családban.

Az utóbbi időben botrányairól híres világsztáréletébe, ha minden igaz, beköltözik a béke és a nyugalom.

Kedvese jövő év elejére várja a legújabb Gibson babát.

Forrás: NORTHFOTO/Genin-Hahn-Marechal
Vastag Tomi: "Figyelek a feleségem vágyaira és gondolataira"http://www.life.hu/csalad/20160916-vastag-tomi-fiatalon-valt-apava-es-ferjje-de-igyekszik-helytallni-otthon-es-a-szinpadon-is.htmlVastag Tomit egészen fiatalon, az X-Faktor első szériájában ismerhette meg a közönség. A fátyolos hangú sztár azóta nem csak énekesként, hanem színészként is csillogtatja tudását. Néhány hónapja pedig magánéletében óriási változások történtek.Család--Liptai Claudia: "Nagyon várjuk, hogy ki ő!"http://www.life.hu/csalad/20160915-liptai-claudia-alig-varja-kisbabaja-erkezeset-panka-eloszor-feltette-anyukajat.htmlLiptai Claudia a TV2 kamerája előtt mesélt arról, mit szólt Panka lánya a kistestvérhez. CsaládOrigoHoppá! Hamarosan bővül a Berki-Hódi család?http://www.life.hu/csalad/20160909-berki-es-hodi-ujabb-gyerekeket-szeretnenek-krisztian-ketto-pamela-egyet.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatában voltak már hullámvölgyek és zátonyok is, de most úgy látszik beköszöntött a boldog, békés időszak. Olyannira harmóniában vannak, hogy már a kistestvért vagy testvéreket tervezik Nati mellé. CsaládOrigoNem mindennapi módszerrel neveli gyerekeit a sztárszakács- Jamie Oliver hamarosan 5 gyerekes családapa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160726-jamie-oliver-otodik-gyereke-is-hamarosan-erkezik-kulonleges-nevelesi-modszerei-vannak-a.htmlA világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hiszen feleségével 4 gyereket nevelnek, az ötödik csöppség pedig hamarosan megérkezik. Ahhoz, hogy minden flottul működjön a családban, Jamie különleges nevelési elveket fejlesztett ki. Család--Vége Kanye West és Kim Kardashian házasságánakhttp://www.life.hu/csalad/20160713-vege-kanye-west-es-kim-kardashian-hazassaganak.htmlEgyre több minden utal rá, hogy nem csak pletyka volt Kim Kardashian és Kanye West házasságának válsága. Család--Johnny Depp visszavágott exfeleségének - nyilvános üzenetet küldötthttp://www.life.hu/csalad/20160706-johnny-depp-visszavagott-exfelesegenek-leszedette-tetovalasat.htmlÚjabb fejezettel bővült a Johnny Depp és Amber Heard válásáról szóló sztori. A színész már- már gyerekes bosszút állt volt feleségén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.