11 évesen esett teherbe a kislány - Elborzadsz, ha megtudod, ki az apa

kisbaba nemi erőszak megerőszakolás szülés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tressa Middleton 21 éves korára valószínűleg többet tapasztalt, mint mások egy egész élet alatt. 

A brit lány testvérével együtt nevelőotthonban nőtt fel, anyjuk ugyanis hajléktalan volt. Később azonban az anya és gyermekei egy Andale nevű skót városkába költöztek. Tressát és testvérét azonban sosem nevelték, nem ismertek szabályokat és határokat: a lány már 9 éves korában rendszeresen fogyasztott alkoholt, és drogozott is. Aztán megtörtént a szörnyűség: a 11 éves Tressát megerőszakolta saját testvére.

Tressa 12 éves korában Forrás: NiSyndication/ Northfoto/David Henderson - The Sun Glasgow/David Henderson


A lány senkinek sem mondta el, mi történt vele. Röviddel az eset után észrevette, hogy terhes. 12 éves volt, mikor megszületett a kislánya, és ezzel ő lett Skócia legfiatalabb anyukája. Két évvel később egy házaspár adoptálta a kicsit, mert Tressa életkörülményei nem tették lehetővé, hogy ő nevelje fel gyermekét. Ekkor úgy döntött, hogy megtöri a csendet, elmondja, mi történt vele. Bátyját 4 év börtönre ítélték.

Tressa időközben összeszedte magát, megerősödött, és történetét egy könyvben írta le. Most olyan nőket segít, akiket hozzá hasonlóan megerőszakoltak.

Tressa most, 21 évesen Forrás: Youtube



Marsi Anikó fiai törik a magyarthttp://www.life.hu/csalad/20160919-marsi-aniko-ket-fia-tori-a-magyart-sosem-jartak-magyar-iskolaban.htmlHoppá! Kulcsár Edina és párja kisbabát terveznek?http://www.life.hu/csalad/20160919-kulcsar-edina-es-parja-gyereket-terveznek-az-edes-eletben-meseltek-tevreikrol.htmlKi a legmenőbb apa-fia páros? Hát persze, hogy Ronaldóék!http://www.life.hu/csalad/20160918-cristiano-ronaldo-es-fia-aranyos-szelfin-pozolnak.htmlÍgy köszöntötte kedvese a szülinapos Jason Sudeikisthttp://www.life.hu/csalad/20160918-jason-sudeikis-szeptember-18-an-lett-41-eves-olivia-wilde-neki-uzent.htmlNem semmi! Hamarosan megszületik Mel Gibson 9. gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160918-hamarosan-megszuletik-mel-gibson-kilencedik-gyereke-3-anyatol-9-gyerek.htmlCsodás szelfit lőtt Sarka Kata: így telt a család szombatja - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160917-sarka-kata-csodas-szelfit-lott-magarol-es-davidkarol-szombaton.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.