Hoppá! Kulcsár Edina és párja kisbabát terveznek?

TV2 család Kulcsár Edina gyerekvállalás Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina annyira szerelmes, hogy szinte mindennap szerelmet vall párjának közösségi oldalán. Nem is csoda, hogy már a gyerekvállalás gondolata is foglalkoztatja őket...

Az egykori szépségkirálynő bár sokat beszél párjával a közös jövőről, melyben minimum egy gyerek is szerepel, egyelőre még várni akar a családalapítással.

Bár párja már szívesen babázna, tiszteletben tartja, hogy Edinának egyelőre a karrierje a legfontosabb, és néhány évet még várnak a trónörökössel.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

"Mivel én már idősebb is vagyok, ráadásul túl vagyok a bulizós korszakomon, sőt a munkában is elértem már a céljaim, felőlem tényleg bármikor jöhet a baba! – mondta Csuti. – Edinát szoktam is ugratni azzal, hogy a közös gyerekünk biztos fiú lesz, és egy isteni nevet szeretnék neki adni, mondjuk az Apollót! Ám tudom, hogy ő még várna ezzel, és ezt tiszteletben is tartom" – mesélte Edina párja a Blikknek.

Az Édes életben pedig kiderült, hogy amíg szerelme kisfiút szeretne, ő mindenképpen lányban gondolkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.