Brad Pitt verte a gyermekeit? Durva vádak a sztár ellen

Brad Pitt válás színész Angelina Jolie bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, a párhoz közeli forrás szerint a sztár nem egyszer megütötte a gyerekeket, főleg alkoholos befolyásoltság alatt. 

Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint a világ egyik legnépszerűbb sztárpárja, Angelina Jolie és Brad Pitt útjai örökre különválnak. Nemrég a válókereset is nyilvánosságra került, rajta Angelina kézjegyével. Most újabb botrányos információk kerültek felszínre.

A sztárpárhoz közeli informátorok elbeszélése alapján a TMZ arról ír, hogy múlt szerdán Brad Pitt és Angelina Jolie a gyermekeikkel repültek egy magángépen. Az édesapa rövid idő alatt alkoholos és drogos befolyásoltság alá került, mely kihatással volt az útra is:

Pitt állítólag kiakadt, elkezdett üvöltözni a gyerekekkel, és fizikailag is bántalmazta őket.

Forrás: Vogue

Az esetet jelentették a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatalnak, akik a hírek szerint már kihallgatták Pittet és Jolie-t, és a gyerekek kikérdezését is tervezik.

"Nagyon komolyan veszi az ellene hozott vádakat, azt állítja, nem erőszakoskodott a gyerekekkel, és nagyon sajnálja,

hogy az ügyben érintett emberek a lehető legrosszabb fényben próbálják feltüntetni őt" - mesélte egy közeli ismerős a TMZ- nek. A pár 12 évig volt együtt, 2 éve házasok, az utóbbi hónapokban azonban már nagyon keveset mutatkoztak együtt.

Dobó Kata vallomása: “Jó ideje nem járt pasi körül az eszem”http://www.life.hu/csalad/20160922-dobo-kata-bevallotta-hogy-jo-ideje-nem-jart-pasi-korul-az-esze.htmlDobó Kata elsősorban az anyaságra koncentrál, kislánya születése óta sok minden megváltozott az életében. Minden a gyermeke körül forog, így az öltözködése is ehhez idomul: elsősorban kényelmes ruhákat hord, hiszen mostanában senkit nem akar elcsábítani. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSom-Balogh Edina: "A baba úgy döntött, nem akar a világra jönni"http://www.life.hu/csalad/20160922-som-balogh-edina-elvetelt-szerinte-a-baba-dontott-ugy-hogy-nem-akar-megszuletni.htmlMindig is az volt a vágya Som-Balogh Edinának, hogy nagy családja legyen. Tavaly teherbe is esett a híresség, ám a magzat nem maradt meg. Edina még most sem tette túl magát ezen a tragédián, pedig ismét várandós. Család--Kié lesz Angelina és Brad 400 millió dolláros vagyona?http://www.life.hu/csalad/20160920-kie-lesz-angelina-jolie-es-brad-pitt-400-millio-dollaros-vagyona.htmlA világ egyik első számú sztárpárja nem kevés vagyont halmozott fel az elmúlt években. A válással nagy kérdés, ki, mit, mennyit kap a 400 millió dollárból. Család--Kié lesz Angelina és Brad 400 millió dolláros vagyona?http://www.life.hu/csalad/20160920-kie-lesz-angelina-jolie-es-brad-pitt-400-millio-dollaros-vagyona.htmlA világ egyik első számú sztárpárja nem kevés vagyont halmozott fel az elmúlt években. A válással nagy kérdés, ki, mit, mennyit kap a 400 millió dollárból. Család--Hoppá! Tóth Gabi már eldöntötte gyerekei nevét http://www.life.hu/csalad/20160920-toth-gabi-nagy-csaladot-szeretne-az-enekesno-mar-eldontotte-a-gyereki-nevet.htmlTóth Gabi és Trap kapitány még az esküvőt sem tervezi, de az énekesnő már eldöntötte, hogy fogják elnevezni közös gyermekeiket. CsaládOrigoCsodás szelfit lőtt Sarka Kata: így telt a család szombatja - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160917-sarka-kata-csodas-szelfit-lott-magarol-es-davidkarol-szombaton.htmlSarka Kata, aki legutóbb azt nyilatkozta, hogy már semmit sem akar Hajdú Pétertől, most egy csodás képet tett közzé. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.