Som-Balogh Edina: "A baba úgy döntött, nem akar a világra jönni"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
terhesség Som-Balogh Edina vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is az volt a vágya Som-Balogh Edinának, hogy nagy családja legyen. Tavaly teherbe is esett a híresség, ám a magzat nem maradt meg. Edina még most sem tette túl magát ezen a tragédián, pedig ismét várandós.

Nem tud megnyugodni Som-Balogh Edina, pedig jelenlegi terhességével már átlépte a kritikus harmadik hónapot. Természetes az aggodalma, hiszen tavaly a megfogant babájuk mégis úgy döntött, nem akar a világra jönni. Edinát nagyon megviselte a vetélés.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Noel születése óta álmodoztunk arról, hogy bővül a család, mindig is sok gyerkőcöt szerettünk volna. De tavaly úgy tűnik, erre még nem álltunk készen. Szinte már a fogantatástól éreztem, valami nincs rendben a terhességgel.

Sajnos így is lett: nem értük el a 12. hetet sem, és a baba úgy döntött, nem akar világra jönni.

Azért mondom így, mert hiszem, hogy a babák döntenek, ha meg akart volna születni, megszületik. Talán nem volt még itt az idő, Noel akkoriban még nagyon anyás volt, sőt még jobban csüngött rajtam attól a pillanattól fogva, hogy várandós lettem. Még szoptattam is akkor, de egyébként mindent úgy csináltam, mint amikor Noelt vártam" - mondta a Borsnak a színésznő, akin kisfia segített, hogy túljusson a nehéz időszakon.

"Nem tettünk le az újabb babavállalásról ennek ellenére sem,

és könnyebb volt úgy hinnem abban, hogy egyszer még lesz egy egészséges kisbabánk, hogy ott volt mellettem a mosolygó kisfiam" - árulta el a színésznő, aki kivizsgáltatta magát a tragédia után, és kiderült, hogy a pajzsmirigyével van probléma, amit rögtön kezeltetett, így foganhatott meg újra egy baba.

"Hiszem, hogy nem kell feladni egy ilyen tragédia ellenére sem, és nem kell rettegni a következő babavárástól,

de az tény, hogy óvatos vagyok. Ez a várandósság egyébként más, mint Noellel volt, fáradékony vagyok, és még a harmadik hónapon túl is émelygek. Persze, most itt van a kisfiam, érthető a fáradékonyság, hiszen nem tudok csak úgy lepihenni akkor, amikor csak akarok" - mondta Edina.

Gólyahír: Kisbabát vár Nótár Mary!http://www.life.hu/csalad/20160922-golyahir-kisbabat-var-notar-mary-enekesno.htmlA magyar énekesnő májusra várja első gyermekét. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huHoppá! Brangelináék válása után egy nappal szakított Jennifer Aniston?http://www.life.hu/csalad/20160921-brad-pitt-es-angelina-jolie-brangelinaek-valasa-utan-egy-nappal-szakitott-jennifer-aniston.htmlHát ez érdekes időzítés! Egy nappal azután, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie válásának híre végigsöpört a világon, a színész exe, Jennifer Aniston is újraértékelte a házasságát Justin Theroux-val. Azt állítják, ő is a válást fontolgatja. Család--Nyílt levél a nőnek, akire rákiabáltam sorban állás közbenhttp://www.life.hu/csalad/20160919-nyilt-level-a-holgynek-akire-rakiabaltam-sorban-allas-kozben.htmlTermészetesen azt egy embertársunktól sem lehet elvárni, hogy egy számára szokatlan vagy érdekes dologra ne figyeljen fel, adott esetben ne kezdje el nézni. Az azonban igenis mindenkitől elvárható, hogy kíváncsiságával próbáljon meg nem beletaposni a másik ember érzéseibe. Család--Csoda szép kismama Katherine Heigl – Megmutatta a pocakját!http://www.life.hu/csalad/20160921-csodaszep-kismama-katherine-heigl-szineszno.htmlA világsztár terhessége felénél jár, de már jól látszik kerekedő pocakja. CsaládOrigoSarka Kata: "Csalódott vagyok, hogy nem sikerült összetartanom a családomat"http://www.life.hu/csalad/20160921-sarka-kata-es-hajdu-peter-csalodott-vagyok-hogy-sikerult-osszetartanom-a-csaladomat.htmlKedden este, az ATV-n bemutatkozó Henrik angyalai című műsorban Sarka Kata vendégeskedett Havasnál. És meglepő őszinteséggel vallott házassága kudarcáról. Család--Drogfüggő a családban: oldjátok meg együtt a dolgot! http://www.life.hu/csalad/20160920-drogfuggo-a-csaladban-oldjatok-meg-egyutt-a-dolgot.htmlA drogfüggőségről tudjuk, hogy létezik, ám sokan nem is gondolnak arra, hogy a legszűkebb környezetükben is szembekerülhetnek a problémával. De mik a jelek, és egyáltalán, milyen út vezethet el a gyógyulásig? Szakértő segítségét kértük a téma körbejárásához. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.