Nem láthatja gyerekeit Brad Pitt - Angelina bekeményített

Forrás: Vogue -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MailOnline információi szerint Angelina Jolie elzárta a gyerekeket Brad Pitt elől, és azt sem hagyja, hogy férje az otthonukban felkeresse őket. Úgy tűnik, az egykori álompár csúnya válás elé néz. 

Jolie ismerősei arról nyilatkoztak, hogy a színésznő több hónapos vívódás után döntötte el, elválik, a MailOnline pedig arról ír, hogy már a házasságuk után nem sokkal kezdődtek a bajok, sokat veszekedtek, amelynek az oka Pitt rendszeres alkohol- és marihuánafogyasztása volt. A későbbi vádak szerint a színész fizikailag és verbálisan is bántalmazta a gyerekeket, de hogy ez így volt-e, majd a bíróságon döntik el.

Forrás: Vogue

Angelina Jolie is volt már mélyponton

Kikerült a világhálóra az a videó, melyen Jolie drogos befolyásoltság alatt látható. A felvételt dílere, Franklin Meyer rögzítette.

Megszülettek Baby Gabi ikrei - Fotón a két csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160924-baby-gabi-ikrei-bence-es-botond-megszulettek.htmlFacebook oldalán újságolta el az örömhírt Baby Gabi: megszülettek az ikerbabái. Család--Megmentette házasságát Lilu és férje, Lacihttp://www.life.hu/csalad/20160908-megmentette-hazassagat-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-ferje-laci.htmlMásfél évvel ezelőtt lehetett először hallani arról, hogy Lilu házassága tönkrement. Sokan harmadikat és válást emlegettek. A szép műsorvezető akkor nem nyilatkozott a magánéletéről, most pedig úgy tudni, minden rendben van közöttük, de ezt sem ő, sem a párja nem erősítette meg. Család--Édesanyjával utazott el Ciprusra Sarka Kata helyett Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20160810-edesanyjaval-utazott-el-ciprusra-sarka-kata-helyett-hajdu-peter-musorvezeto.htmlNincs nap, hogy ne kapna szárnyra valamiféle pletyka Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válságával kapcsolatban. A legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Kata a gyerekekkel és az édesanyjával nyaralt Spanyolországban, most pedig Hajdú utazásáról lehet olvasni. Család--Itt a cáfolat: NEM vett házat Sarka Kata http://www.life.hu/csalad/20160801-hazat-vett-maganak-a-hajdu-petertol-elkoltozo-sarka-kata-budan.htmlEgyre elképesztőbb találgatások látnak napvilágot Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának válságáról. A hírek szerint Kata egy budai ingatlant vásárolt, és már be is költözött a gyerekekkel, ám ezt a sajtósa a Life.hu-nak cáfolta. CsaládOrigoÁllítják: Andy Vajna bérelt lakásába költözött Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20160802-andy-vajna-earelt-lakasaba-koltozott-sarka-kata-hajdu-peterrel-kozos-otthonabol.htmlAmióta kiderült, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságba került, nyilván sokakat érdekel, hogyan él külön a házaspár, hová költözött Kata, és tulajdonképpen mi is a szakítás oka. A jól értesültek tudni vélték, hogy Kata máris lakást vett Budán, ám ez a hír kacsának bizonyult. A legújabb információk szerint Hajdú Péter felesége luxusapartmant bérel, és nem mástól, mint Andy Vajnától. CsaládOrigoMelléből fröcskölte le a szoptatós anya a nőt, aki megkérte vonuljon félrehttp://www.life.hu/csalad/20160807-mellebol-frocskolte-le-a-szoptatos-anya-a-not-aki-megkerte-vonuljon-felre-a-facebookon-is.htmlNem tudjuk sírjunk-e vagy nevessünk: anyatejjel fröcsköltek le egy nőt, aki azt kérte egy anyától Nagy-Britanniában, hogy ne a parkban szoptassa a gyermekét, hanem vonuljon félre.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.