Lajtai Kati megmutatta csoda szép kisbabáját

Forrás: Marton Szilvia -
Lajtai Kati szülés gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodás hangú magyar énekesnő kisfia, Máté egyszerűen zabálnivaló!

Lajtai Kati a Mokkában mutatta meg tüneményes kisfiát, Mátét. Az énekesnő elmondta, a baba természetes úton, 3790 grammal és 56 centivel jött a világra, de ahogy általában az első szüléskor, neki sem ment könnyen a dolog: több mint 10 óra telt el az első fájások és a szülés között. „Mindketten megdolgoztunk érte, hatalmas élmény volt” – mesélte az újdonsült édesanya, aki elárulta, nem zárja el a gyereket hermetikusan a világtól, és az elejétől fogva fogadtak látogatókat is.

Már túl vannak az első 2 hónapon, a pici szerencsére nem hasfájós, a batyut pedig külösen imádja. Máté egy úgynevezett babaöbölben alszik szülei mellett, így ha szoptatni vagy csak nyugtatni kell, Katinak nem kell messzire mennie. A magyar sztár sokat énekel a picinek, de néha azért elszökik otthonról, stúdiófelvételre készül ugyanis Kati.

A Los Angeles-i rendőrség megszólalt Brad Pitt-tel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/csalad/20160922-brad-pitt-ellen-nem-indul-vizsgalat-gyerekbantalmazas-miatt.htmlA Los Angeles-i rendőrség szóvivője végre tiszta vizet öntött a pohárba. Család--Elolvadunk: Adam Levine mellkasán pihen az újszülött csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160926-adam-levine-es-szerelme-behati-prinsloo-megmutattak-ujszulott-kislanyukat-dusty-rose-levinet.htmlKét év együttlét után vállalt gyermeket Adam Levine és gyönyörű kedvese, Behati Prinsloo. A csemete néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot, a sztárpár pedig már meg is mutatta követőinek a kislányt. CsaládOrigoMark Zuckerberg és kedvese megszenvedték, amíg babájuk letthttp://www.life.hu/csalad/20160925-mark-zuckerberg-felesege-nehezen-esett-teherbe-errol-beszelt-az-edesanya.htmlA Facebook alapítójának felesége az NBC Today című műsorban beszélt arról, hogy milyen nehezen lett belőle édesanya. Család--Megszülettek Baby Gabi ikrei - Fotón a két csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160924-baby-gabi-ikrei-bence-es-botond-megszulettek.htmlFacebook oldalán újságolta el az örömhírt Baby Gabi: megszülettek az ikerbabái. Család--Újabb babával bővül Dundikáék családja!http://www.life.hu/csalad/20160924-ujabb-baba-erkezik-majkaek-csaladjaba-dundika-huga-is-varandos.htmlValamivel több mint 5 hónappal ezelőtt, áprilisban született meg Majka és Dundika második kisfia, Olivér. A kis csöppség hatalmas boldogságot okozott a családnak, de a gólya hamarosan újabb látogatást tesz náluk. Család--Megszületett Adam Levine és Behati Prinsloo kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20160922-megszuletett-adam-levine-enekes-es-behati-prinsloo-modell-kisbabaja.htmlAdam Levine és felesége úsznak a boldogságban: kislányuk makkegészséges. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.