"Erőltetem a tandemetetést" - Így táplálja ikreit Baby Gabi

ikrek etetés Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, az énekesnő olyan kimerült, hogy még azt sem tudja igazán, hogy van. Háromnapos ikerfiai ugyanis minden percét lefog­lalják. Nem csoda, hogy Gabi az etetést is nagyon praktikusan oldja meg.

"Áldott jó babák, esznek, alszanak" - mesélte el a Mokkában Gabi, aki természetes úton, öt óra alatt hozta világra gyermekeit.

"Háromóránként kelnek, erőltetem a tandemetetést. Azt, hogy egyszerre egyenek, különben tényleg semmi másból nem állna a nap" - mondta az énekesnő.

Kelemen Anna vidékre költözött és két kislányt nevel- ez aztán a változás!http://www.life.hu/csalad/20160927-kelemen-anna-elete-teljesen-megvaltozott-videkre-koltozott-es-ket-kislanyt-nevel.htmlKelemen Anna életéről sokmindent tudhatunk- voltak benne botrányos és arcpirító időszakok is. Ám úgy tűnik a szőke szépség élete teljesen átalakult: vidékre költözött és gyerekeket nevel... Család--Szabó Zsófi édesanyja: “Zsoltinak áldott jó természete van”http://www.life.hu/csalad/20160927-szabo-zsofi-edesanyja-szerint-zsoltinak-jo-termeszete-van-sajnalja-hogy-szabo-gyula-nem-lehet-ott-az.htmlSzabó Zsófi édesanyja nagyon örül lánya boldogságának, de egyáltalán nem szól bele a fiatalok dolgába legyen szó akár az esküvőről, akár az unoka érkezéséről. A menyasszonyi ruha kiválasztásában azonban ő is segített. Család--Szülői hálószobatitkok http://www.life.hu/csalad/20160926-szex-gyerek-mellett-a-hazassagban.html"A szülői szex három feltétele: az egymás iránti elköteleződés, a kreativitás, a humor és a kávé. Jah, hogy ez négy volt? Bocsánat, kicsit fáradt vagyok..." - egy két gyerekes, dolgozó anya. Vajon mitől tud, és miért kell működnie az intimitásnak, a kisgyerekesek háza táján? Erre kapunk most választ, egy bennfentestől. CsaládOrigoÍme Julia Roberts gyönyörű családjahttp://www.life.hu/csalad/20160926-julia-roberts-csaladja-ferje-daniel-moder-a-gyerekek-focimeccset-nezik-14-eve-hazasok.htmlJulia Roberts féltve őrzi családját a nyilvánosságtól, ezért igazán ünnepi alkalom, amikor mégis megpillanthatjuk férjével, vagy gyermekeivel. A hétvégén például focimeccsen járt a színésznő szeretteivel együtt. Család--Ilyen az élet az ikrekkel: Baby Gabi mesélt a szülésrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160926-ilyen-az-elet-az-ikrekkel-baby-gabi-enekesno-meselt.htmlPár napja születtek meg a magyar énekesnő ikrei, aki hétfőn mesélt a szülésről és a babákról is. Család--Elolvadunk: Adam Levine mellkasán pihen az újszülött csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160926-adam-levine-es-szerelme-behati-prinsloo-megmutattak-ujszulott-kislanyukat-dusty-rose-levinet.htmlKét év együttlét után vállalt gyermeket Adam Levine és gyönyörű kedvese, Behati Prinsloo. A csemete néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot, a sztárpár pedig már meg is mutatta követőinek a kislányt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.