Judyéknál jön a második baba?

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu -
Judy testvér gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő élete igazán idilli, már csak egy dolog hiányzik a teljes boldogsághoz: még egy gyerkőc. A baba érkezését nem is Judy és még csak nem is a férje sürgeti, hanem a közös lányuk, Maja!

A gyermekes élet nehézségeiről, és szépségeiről vallott Judy Berki Krisztiánnak és Polyák Lillának, akik szintén tudják, mennyit változik az ember élete a gyerek születése után. Judy a reggeli műsorban elmesélte, hogy kislánya kitúrta őt a hitvesi ágyból, de nem aggódik a házas életük miatt, hiszen van a lakásnak több helyisége is!

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu

Az énekesnő arról is vallott, hogy gyermeke már nagyon szeretne végre egy kistestvért, az óvodában pedig már mindenki úgy tudja, hogy jön a második baba. Annyira azonban nem is áll ez távol az igazságtól! De mikor is jön pontosan az újabb csemete? "Mindig azt mondtam, hogyha betöltöm a kereket, addig, de ez már eltelt második éve. Gondolkódóba vagyok, hogy meddig lehet" - árulta el Judy, Berki Krisztián kérdésére pedig azt is elmondta az énekesnő, hogy rajta vannak az ügyön, és ha becsúszna, akkor fel lennének rá készülve.

Kislánya születése óta 20 kilót fogyott Judy

Az énekesnő kemény munkával érte el, hogy most karcsúbb, mint a szülés előtt. Már plasztikáztatni sem akar. Olvasd el eről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.