Újabb fordulat! Brad Pitt mindent félredob a családjáért

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
Brad Pitt válás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt közleményt adott ki: most csakis a családra fókuszál, emiatt pedig a munkát is hanyagolja.

Egyre több a váratlan fordulat Brad és Angelina válásával kapcsolatban. A színész most közleményben jelentette be, nem vesz részt új filmje, a Voyage of Time premierjén, mert minden erejével a családjára szeretne fókuszálni.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

"Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus projecktben részt vehetek, de jelenleg a családomra kell, hogy koncetráljak, és nem szeretném semmivel sem elvonni a figyelmet erről a nagyszerű filmről, aminek a megnézését mindnekinek javaslom" - áll a közleményben.

A színész és Angelina Jolie válására másfél hete derült fény, nem sokkal később Brad Pitt is megszólalt a történtekkel kapcsolatban. A színész annyira szeretné rendezni kapcsolatát feleségével, hogy még hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, csak hogy bebizonyítsa, nem csalta meg Anglina Jolie-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.