Újabb fordulat! Brad Pitt mindent félredob a családjáért

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
Brad Pitt válás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt közleményt adott ki: most csakis a családra fókuszál, emiatt pedig a munkát is hanyagolja.

Egyre több a váratlan fordulat Brad és Angelina válásával kapcsolatban. A színész most közleményben jelentette be, nem vesz részt új filmje, a Voyage of Time premierjén, mert minden erejével a családjára szeretne fókuszálni.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

"Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus projecktben részt vehetek, de jelenleg a családomra kell, hogy koncetráljak, és nem szeretném semmivel sem elvonni a figyelmet erről a nagyszerű filmről, aminek a megnézését mindnekinek javaslom" - áll a közleményben.

A színész és Angelina Jolie válására másfél hete derült fény, nem sokkal később Brad Pitt is megszólalt a történtekkel kapcsolatban. A színész annyira szeretné rendezni kapcsolatát feleségével, hogy még hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, csak hogy bebizonyítsa, nem csalta meg Anglina Jolie-t.

Nem láthatja gyerekeit Brad Pitt - Angelina bekeményítetthttp://www.life.hu/csalad/20160925-brad-pitt-es-angelina-jolie-valik-a-szinesz-nem-lathatja-a-gyerekeit.htmlA MailOnline információi szerint Angelina Jolie elzárta a gyerekeket Brad Pitt elől, és azt sem hagyja, hogy férje az otthonukban felkeresse őket. Úgy tűnik, az egykori álompár csúnya válás elé néz. CsaládOrigoBrad és Angelina a két legbrutálisabb ügyvédet fogadta felhttp://www.life.hu/csalad/20160923-brad-pitt-angelina-jolie-brangelina.htmlGyerekek, házak és dollármilliók - a tét nem kevés, Angelina és Brad ezekért szállnak harcba. Biztos, hogy mindketten a végletekig elmennek majd, ugyanis a legdurvább ügyvédeket fogadták fel.Család--Váratlan fordulat: kisbabát vár Brad Pitt állítólagos új barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20160922-gyermeket-var-marion-cotillard-megszolalt-brad-pittek-valasa-kapcsan.htmlA színésznő bejelentette, hogy második gyermekét várja, és megszólalt annak kapcsán is, hogy ő lenne az oka Brad Pitt és Angelina Jolie válásának. Család--Véget ért az álomházasság: Angelina Jolie és Brad Pitt válikhttp://www.life.hu/csalad/20160920-angelina-jolie-es-brad-pitt-valik.htmlTöbbször felröppent a hír, hogy a színészpár házasságával gondok vannak, most azonban úgy tűnik, valóban nagy a baj: válnak. Szeretnénk hinni, hogy most is csak szenzációhajhász pletykáról van szó, de attól tartunk, ezúttal igaz: Pitt és Jolie különmennek. CsaládOrigoÉdes fotón Brad, Angelina és a csemetéikhttp://www.life.hu/csalad/20160720-brad-pitt-angelina-jolie-es-a-gyerekek-aranyos-foton.htmlSzupercuki fotó került elő a sztárpárról és gyermekeikről. CsaládOrigoKié lesz Angelina és Brad 400 millió dolláros vagyona?http://www.life.hu/csalad/20160920-kie-lesz-angelina-jolie-es-brad-pitt-400-millio-dollaros-vagyona.htmlA világ egyik első számú sztárpárja nem kevés vagyont halmozott fel az elmúlt években. A válással nagy kérdés, ki, mit, mennyit kap a 400 millió dollárból. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.