Átmeneti megállapodást kötött Brad Pitt és Angelina Jolie

AFP -
Brad Pitt láthatás megállapodás válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy héttel azután, hogy Angelina Jolie mindenki megdöbbenésére beadta a válókeresetet, úgy tűnik, hogy a pár meg tudott egyezni a gyerekek láthatásáról – írja a TMZ.

A gyámügy vetette fel az ideiglenes megállapodás lehetőségét, és dolgozta ki a részleteit. Mindkét félnek erősen ajánlották elfogadását. Az egyezség három hétre szól, és szigorú feltételei vannak.

Jolie a gyerekek teljes fizikai felügyeletét megkapta, nála fognak élni a gyerekek. Pitt láthatási jogot kapott, de ezeket a látogatásokat terapeuta felügyeli majd, akinek joga van engedélyezni vagy megtagadni, hogy Pitt egyedül, felügyelet nélkül is időt tölthessen a gyerekekkel. Ezen felül személyes és családi tanácsadásra is kell járniuk.

AFP

Az egyezség másik nagyon fontos kitétele, hogy Brad Pittet szúrópróba-szerűen ellenőrizhetik, hogy fogyasztott-e drogot vagy alkoholt. Az első ilyenen már túl is esett a színész, az eredmény pedig negatív lett mindkét tiltott szerre.

A Us Weekly magazin informátora azt állította, hogy Jolie elégedett a megállapodással: "Angelina megkapta azt, amit szeretett volna. Most pedig arra koncentrál, hogy a gyerekeknek a lehető legjobb legyen. Természetesen még mindig mérges, de kihozta a legtöbbet ebből a helyzetből."

És hogy mi lesz, ha lejár a három hét? Október 20-ig a gyámhivatal vagy előkészít egy újabb megállapodást, vagy átadja a rendelkezés jogát a bíróságnak.

Angelina Jolie szeptember 19-én adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Felmerült, hogy féje, Brad Pitt alkohol- és drogproblémákkal küzd, valamint fizikailag és verbálisan is bántalmazta közös gyermekeiket.

Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160930-blake-lively-es-ryan-reynolds-masodik-gyermeke-vilagrajott.htmlBrangelináék szétmentek - Maradtak még álompárok Hollywodban?http://www.life.hu/csalad/20160929-angelina-jolie-es-brad-pitt-valasa-alomparok-hollywoodban.htmlImádni való kismamafotót posztolt Olivia Wildehttp://www.life.hu/csalad/20160930-kismama-fotot-posztolt-olivia-wilde-instagram-oldalan.html16 éves koráig lavórban fürdött Zoltán Erikahttp://www.life.hu/csalad/20160930-zoltan-erika-beszelt-valasarol-es-arrol-is-hogy-16-eves-koraig-hogyan-kellet-elnie.htmlPatrick Dempsey verte első, 26 évvel idősebb feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160930-patrick-dempsey-verte-26-evvel-idosebb-feleseget-rochelle-rocky-parker-szinesznot.htmlZabálnivaló! Nagyközönség előtt szólalt meg Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160930-nagykozonseg-elott-szolalt-meg-sarolta-hercegno-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-kislanya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.