Íme, itt az első fotó a terhes Janet Jacksonról

terhesség elhízás énekesnő Janet Jackson kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor májusban kiderült, hogy Janet Jackson babát vár, és 50 évesen lesz először anya, sokan azt gondolták, hogy ez egyszerűen nem lehet igaz. Most azonban itt a bizonyíték! Hónapokat kellett várni, de végre megjelentek az első fotók a terhes énekesnőről.

Janet éppen egy bababoltból jött kifelé, mikor a lesifotósok lencsevégre kapták. Igen, alaposan meg kell nézni a képeket, hogy elhiggyük, tényleg Michael Jackson testvére az, akit látunk, hiszen teljesen másképp néz ki, mint amire emlékeztünk: jó pár kilót magára szedett. Janet bő nadrágot és bő pulcsit viselt, de a lezser fölső sem tudta eltakarni hatalmas pocakját. Janet Jackson egyébként világ körüli turnéját is lemondta a baba miatt, az orvosok ugyanis szigorú ágynyugalmat írtak elő az 50 éves kismamának.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Janet 2010-ben ismerte meg férjét, a nála 9 évvel fiatalabb Wissam Al Mana katari milliomost egy szállodamegnyitón. A pár 2012-ben házasodott össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.