Állítják: Brad Pitt folyton üvöltött a gyerekekkel

Forrás: Vogue -
Brad Pitt szigor konfliktus ordítás félelem Angelina Jolie veszekedés gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki a hibás, hogy válásig fajult a dolog? Egyelőre senki nem tudja. Egy dolog látszik biztosnak, hogy Angelina és Brad a gyereknevelésről nem gondolkodtak ugyanúgy. Valóban félt a családja a színésztől?

Egyre több dolog derül ki a Jolie-Pitt házaspár magánéletéből. 12 éves kapcsolatuk alatt több hangos veszekedésük volt a gyerekneveléssel kapcsolatban - írja az US Weekly.

Éveken keresztük ingázott a házaspár és a hat gyerek a franciaországi birtok, a Los Angeles-i és a New Orleans-i ház valamint a New York-i lakásuk között. Ehhez még hozzájöttek Angelina jótékonysági útjai, amikre egy-két gyereket mindig magával vitt.

Forrás: Vogue

"Brad Pitt aggódott a gyerekekért, normális életet szeretett volna nekik. Attól félt, hogy beképzeltek lesznek, és nem állnak majd két lábbal a földön. Angelina azonban úgy gondolta, hogy a gyerekeknek fel kell nőniük a világ dolgaihoz. Ezen vitatkoztak állandóan" - nyilatkozta egy informátor.

A szakadék egyre csak nagyobb lett köztük a folyamatos nézeteltérések miatt: "Brad folyton kiabált a gyerekekkel, és Angie ezt nem tolerálta. Volt olyan is, amikor Angelina azt mesélte, hogy megijedt a férjétől." Egyre jobban kiütközött, hogy mindketten más körülmények között nőttek fel: Pitt konzervatív családban nőtt fel, Angelina gyerekkorában pedig semmi állandóság nem volt, mindig is a hollywoodi cirkuszban élt.

Egy másik forrás azt mesélte a lapnak, hogy Pitt sosem akarta megfélemlíteni a gyerekeket:
"Ha fel is emelte a hangját, az inkább viccesnek hatott, mint ijesztőnek. Brad próbált szabályokat hozni, amiket meg is próbált betartatni. Ha a gyerekek rendetlenséget csináltak és nem akartak elpakolni, erélyesebben szólt rájuk, ez azonban minden hétköznapi családban előfordul. Számon is kérte a gyerekeket, ha valamit megígértek, de mégsem csinálták meg. Kifejezetten idegesítette az, amikor nem mentek időben aludni és videójátékokkal játszottak. Angelina sosem szólt rájuk, mindent megengedett nekik. Pitt csak rendszert és állandóságot szerett volna vinni a gyerekei életébe."

Azt mondják, Angelinának ez a kevés szabály is sok volt. Őt szabad szellemben nevelte az édesanyja, Marcheline Bertrand, aminek nem lett jó vége. Angelina tini korában anorexiás volt és drogozott, és tele volt botrányokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.