Meglepetés! 5. gyermekét várja Tori Spelling

Forrás: AFP/Kevin Winter -
terhesség Beverly Hills 90210 Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét várandós a Beverly Hills 90210  című sorozat főszereplője. 

"Számunkra is hatalmas meglepetés volt. Bár mindig is nagy családra vágytunk - nagyon izgatott vagyok" - mesélte a színésznő a People magazinnak. A nagy családegyébként már biztos: Tori Spelling-nek és férjének, Dean McDermott színésznek már van 4 gyermeke: Liam 9, Stella 8, Hattie 5, Finn pedig 4 éves. A férfinak pedig van még egy 18 éves fia az előző házasságából.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Tori egyébként elég bátor nő: 4 éve ugyanis majdnem belehalt a szülésbe, mert már a terhessége alatt komoly komplikációk adódtak nála. Az 5. terhessége azonban más miatt is érdekes: a férjével ugyanis voltak gondjai évekkel ezelőtt, nem egyszer pletykáltak ugyanis arról, hoogy Dean többször is megcsalta már a színésznőt.

"Amíg nincs mise..." - Kislányok, akiknek szüzességét saját apjuk védelmezihttp://www.life.hu/csalad/20161005-tisztasagi-bal-tisztasaggyuru-a-szuzesseg-megorzese-erdekeben-amerikaban.htmlHabos-babos hófehér ruhás lányok, akiket sötét öltönybe öltözött fess férfiak szorítanak magukhoz - ebből a leírásból azt gondolná az ember, hogy David Magnusson svéd fotós valamilyen romantikus tömeges esküvői ceremóniát kapott lencsevégre, pedig a valóság ettől egy picit messze áll. Az alábbi képeken a tizenéves kislányok apjukkal álltak az oltár elé, ahol ünnepélyesen szüzességi fogadalmat tettek nekik. Család--A talán nőverő Johnny Depp után itt a talán gyerekverő Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161004-brad-pitt-es-johnny-depp-valasa-es-a-csaladon-beluli-er.htmlJohnny Depp után Brad Pitt - mi jöhet még? Hány 90-es évekbeli kultikus szépfiú fogja még 2016-ban beadni a válókeresetet? A rajongókat egymás után két világsztár tönkrement házassága is sokkolta, ami pedig talán még jobban kiverte a biztosítékot, hogy a válással párhuzamosan mindkettőjüket megvádolták családon belüli erőszakkal. Család--Görög Zita fájdalmas vallomása: “A babát elvesztettük”http://www.life.hu/csalad/20161005-gorog-zita-vallomasa-elvesztette-kisbabajat-hezassaga-koltay-tamassal-megromlott.htmlBoldogságban és szerelemben élt Görög Zita, de az idilli világának sajnos szomorú vége lett. A modell először beszélt arról a fájdalmas időszakról, amikor a reményeik és terveik széthullottak: elvesztették kisbabájukat, a házassága pedig Koltay Tamással abban a formában véget ért. Család--Angelina Jolie és a gyerekek terápiára járnakhttp://www.life.hu/csalad/20161005-brangelina-valas-angelina-jolie-es-a-gyerekek-terapiara-jarnak.htmlEgy válás sosem könnyű, ám ha mindez kamerák és fotósok kereszttüzében történik a nyilvánosság előtt, az talán még jobban megviseli az embert. Család--Brad Pitt erre a nőre támaszkodik a nehéz időkbenhttp://www.life.hu/csalad/20161004-brad-pitt-tamasza-az-edesanyja-o-es-angelina-jolie-ideiglenes-megallapodast-kotottek-terapeuta.htmlBotrányosra sikerült a sztárpár válásának még a bejelentése is, Brad Pittnek pedig újabb és újabb vádakkal kell megküzdenie. Ezekben a nehéz időkben arra az emberre támaszkodik, aki mindig ott volt mellette, vagyis az édesanyjára. Család--Nicole Kidman lánya: "Anyám egy hatalmas ribanc" http://www.life.hu/csalad/20161004-nicole-kidman-es-tom-cruise-lanya-kibukott-csunya-dolgokat-mondott-a-csaladjarol.htmlÉvekkel ezelőtt Tom Cruise mindent megtett annak érdekében, hogy egykori feleségét lejárassa. A jelek szerint a közös gyerekek is megutálták a színésznőt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.