Berki Krisztián: "Én készítem fel Natasát az életre"

Forrás: Instagram/aberki -
műsorvezető kislány család szegénység Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik legmegosztóbb személyisége újabb őszinte nyilatkozattal rukkolt elő. A műsorvezető szerint se ő, se párja nem tudja, milyen az igazi családmodell. 

Korábban már sikerült néhány részletet megtudnunk Berki Krisztián gyermekkoráról, amiről kiderült, hogy nem volt teljesen tökéletes. Azt ugyan látjuk, hogy ma már nincsenek anyagi gondjai, de nem volt mindig ilyen élete. Szerinte hiába a mostani jólét, ha nem tudja pontosan meghatározni, hogyan is kellene viselkedni a családjával - írja a hot! Magazin.

Forrás: Instagram/aberki

"Én és Pamela rossz családmodellt láttunk. Mindketten elvált szülők gyerekeiként nőttünk fel, és nem tudtuk, hogy milyen az igazi családi idill. Ettől függetlenül keményen dolgozunk azért, hogy lányunknak megteremthessük. Én készítem fel Natasát az életre, az édesanyja pedig tartja a szoknyáját, hogy oda bármikor visszaszaladhasson, ha biztonságra van szüksége." - nyilatkozta az édesapa, aki szerint kislánya már most nagyon jól viseli az őt körülvevő népszerűséget.

"Amíg nincs mise..." - Kislányok, akiknek szüzességét saját apjuk védelmezihttp://www.life.hu/csalad/20161005-tisztasagi-bal-tisztasaggyuru-a-szuzesseg-megorzese-erdekeben-amerikaban.htmlHabos-babos hófehér ruhás lányok, akiket sötét öltönybe öltözött fess férfiak szorítanak magukhoz - ebből a leírásból azt gondolná az ember, hogy David Magnusson svéd fotós valamilyen romantikus tömeges esküvői ceremóniát kapott lencsevégre, pedig a valóság ettől egy picit messze áll. Az alábbi képeken a tizenéves kislányok apjukkal álltak az oltár elé, ahol ünnepélyesen szüzességi fogadalmat tettek nekik. Család--Hajdú Péter: „Egy órát sírtam a tök üres házban”http://www.life.hu/csalad/20161006-hajdu-peter-oszinten-meselt-egy-orat-sirt-az-ures-hazban-lehet-hogy-nem-ok-egymas-szamara-az-igazik.htmlHullámvölgyben van a műsorvezető, hiszen a házassága Sarka Katával romokban hever, és még most sem tudja, hogy együtt maradnak-e. Azonban úgy gondolja, ha nem tudják ezt átvészelni, akkor el kell engedniük egymást. CsaládOrigoA talán nőverő Johnny Depp után itt a talán gyerekverő Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161004-brad-pitt-es-johnny-depp-valasa-es-a-csaladon-beluli-er.htmlJohnny Depp után Brad Pitt - mi jöhet még? Hány 90-es évekbeli kultikus szépfiú fogja még 2016-ban beadni a válókeresetet? A rajongókat egymás után két világsztár tönkrement házassága is sokkolta, ami pedig talán még jobban kiverte a biztosítékot, hogy a válással párhuzamosan mindkettőjüket megvádolták családon belüli erőszakkal. Család--Peller Annáéknál bővül a család?http://www.life.hu/csalad/20161004-peller-anna-es-efje-miki-a-nyero-paros-elso-szeriajanak-gyoztesei-most-mar-otthon-vannak.htmlA Nyerő páros első szériájának győztese Peller Anna és férje, Mikike. Bár sokszor aggatják rájuk a furcsa páros jelzőt is, ők mégis felhőtlen boldogságban élnek kislányukkal, Annabellával és négy kedvenc háziállatukkal. Család--Átmeneti megállapodást kötött Brad Pitt és Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20160930-atmeneti-lathatasi-megallapodast-kotott-angleina-jolie-es-brad-pitt.htmlTöbb mint egy héttel azután, hogy Angelina Jolie mindenki megdöbbenésére beadta a válókeresetet, úgy tűnik, hogy a pár meg tudott egyezni a gyerekek láthatásáról – írja a TMZ. Család--Fiú vagy lány? Kiderült Mila Kunis gyerekének neme!http://www.life.hu/csalad/20160929-kisfiut-var-mila-kunis-es-ashton-kutcher.htmlMióta Mila Kunis és Ashton Kutcher bejelentette, hogy második gyermeküket várják, azóta mindenki arra kíváncsi, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt a gyönyörű színésznő. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.