Koltay Tamás Görög Zita házasság válság Olaszország vetélés Toszkána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalmas vallomást tett a napokban Görög Zita: elvesztették babájukat a férjével. A tragédia a házasságukra is hatással volt, de próbálják visszahozni azt, ami elveszett. Néhány napja egy kis romantikus kirándulással gyógyítják a sebeket.

Nem sűrűn beszél Görög Zita a magánéletéről, azonban nemrég kivételt tett. Szomorú eseményről számolt be, ami alapjaiban változtatta meg ő és férje viszonyát. A modell egy kisbabát hordott a szíve alatt, ám gyermeküket elveszítették. Zita szomorúan számolt be arról, hogy házasságuk abban a formában véget ért, de igyekeznek gyógyítani a sebeket.

Úgy tűnik, hogy most épp egy romantikus kirándulással próbálják rendbe hozni kapcsolatukat, legalábbis az Instagram-oldalukra feltöltött fotók erről árulkodank. Ugyan nem tettek közzé közös képet, de az biztos, hogy mindketten Olaszországban vannak, méghozzá Toscanában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.