Törőcsik Mari őszintén vallott arról milyen volt anyának lenni

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
anyaság gyermekvállalás Törőcsik Mari Maár Teréz Maár Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari az ország egyik legismertebb és legelismertebb színésznője. 60 éves pályafutása alatt folyamatosan a figyelem középpontjában volt, mégis ritkán hallhattunk magánéletéről. Ezúttal megtörte a csendet és őszintén mesélt férjéről és az anyaságról.

Törőcsik Mari az ország egyik legismertebb színésznője, aki számtalan elismerést kapott már munkájáért: legutóbb szeptemberben Szenes Iván életműdíjal jutalmazták a művésznő 60 éves pályafutását. Magánéletéről ritkán nyilatkozik, most mégis arról beszélt a Hello Magazinnak, hogy egy ilyen karrier mellett, miként tudott gyermeket vállalni és jó anya is lenni egyszerre. Saját bevallása szerint nem az a kérdés volt nehéz, hogy vállaljon-e gyereket, hanem az, hogy

találjon egy olyan férfit, akit szívesen megajándékozna egy babával.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Egy éve ismertem Maár Gyulát, amikor egy napon sétáltunk a Fillér utcában, és arra kértem, álljon meg, mert beszédem van vele.

Ránéztem és csak ennyit mondtam 'Gyereket akarok tőled!'

Korábban ez nem igazán jutott eszembe, hiszen a családom tele volt gyerekekkel, és velük én kiegészítettem a gyermekek iránti vágyamat. De valahogy akkor, abban a pillanatban belém hasított egy érzés. Ez után született meg Teréz. Később aztán örökbe fogadtuk a fiunkat, Sont."
A művésznő családja mellett is rengeteget dolgozott, így érthető, hogy felmerült benne a kérdés, hogy jó anya volt-e. „Egyszer megkérdeztem tőlük, hogy nem érezték-e úgy, hogy keveset voltam velük. Azt válaszolták: ahogy én szerettem, az minden távollétért kárpótolta őket és ez megnyugtatott. Mindketten csodálatos emberek lettek és ez a tény engem, vagyis minket igazol..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.