Hosszú Katinka: “Három gyermeket szeretnék”

Forrás: Hosszú Katinka / Facebook -
Születés Hosszú Katinka Shane Tusup gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka elsöprő sikereiről folyamatosan olvashatunk, hiszen már a Forbes magazin szerint is ő a legértékesebb magyar sportoló. Ezúttal viszont a magánéletébe, és terveibe avatta be az érdeklődőket. Kiderült, hogy minimum 2 gyereket szeretne, de inkább hármat.

A 26 éves világbajnok elképesztő csúcsokat döntöget, már alig bírják kiposztolni azt a rengeteg aranyérmet, amit Hosszú Katinka megszerzett. Az úszónő sikereiről mindenki tud, de a magánéleti terveiről már sokkal kevesebbet beszél. A napokban azonban elárult néhány titkot arról, mikor szeretne visszavonulni, és mikor akarnak gyermeket vállalni.

Forrás: Hosszú Katinka / Facebook

"Három gyermeket szeretnék, bár ehhez Shane-nek is lesz egy-két szava. Egyelőre abban állapodtunk meg, hogy minimum kettő.

A tokiói olimpia után, 2021-ben jöhet az első.

Bér, ha Budapest elnyerné a 2024-es olimpiarendezés jogát, három évvel később szülnék először" - írja a Bors. Katinka elmondta, hogy mivel versenyről versenyre járnak, egyelőre nincsen állandó otthonuk. "Majd ha visszavonultam, megállapodunk valahol. Hogy Budapesten, vagy valamelyik környező településen, azt majd eldöntjük" - mondta az úszófenomén, és hozzátette, szeretne annyi pénzt gyűjteni, hogy majd ki tudja fizetni három gyermeke egyetemi tanulmányait. "Ami nem kevés, Amerikában ez akár 200 ezer dollárt is elérheti. Ami barátok közt is 55 millió forint. S mindezt ugye háromszor" - mondta Katinka.

Szívszorító: így vallotta be az apa a gyerekének, hogy az anyja meghalthttp://www.life.hu/csalad/20161013-igy-vallotta-be-az-apa-a-gyerekenek-hogy-az-anyja-drogtuladagolasban-meghalt-ohio.html"Valamit el kell mondanom neked" - így kezdte az ohiói apa, mikor be kellett vallania a gyermekének, hogy az édesanyja meghalt drogtúladagolásban. A szívszorító videót azért tette közzé, hogy a függőségben szenvedő szülők lássák, mit okoznak. CsaládOrigoMi történik a magyar gyermekotthonokban? 2016, a brutális visszaélések évehttp://www.life.hu/csalad/20161011-visszaelesek-szexualis-zaklatasok-a-magyar-gyermekotthonokban.htmlSzinte nincs olyan év, hogy ne kerülnének nyilvánosságra újabb és újabb, gyermekotthonokban történt brutális visszaélések. Idén néhány hónapon belül több eset is sokkolta a közvéleményt, a következőkben ezeket elevenítjük fel. Család--Döbbenetes összegeket fizetnek a sztárok babafotóiérthttp://www.life.hu/csalad/20161013-a-sztarok-babafotoiert-hatalmas-osszeget-fizetnek-a-magazinok-angelina-jolie-es-brad-pitt-3.htmlMindenki látni akarja a sztárok csemetéit, még jobban is, mint magukat a celebeket, hiszen az ő képeikkel úton-útfélen lehet találkozni. A magazinok tudják ezt, és hatalmas összegeket fizetnek ki pár képért. A rekordot Angelina Jolie és Brad Pitt tartja, akik az ikreik születésekor több mint 3 milliárd 700 milliót kaptak a fotókért. Család--Ben Affleck elismeréssel beszélt feleségéről - van még remény a békülésre?http://www.life.hu/csalad/20161012-ben-affleck-szinesz-elismeressel-beszelt-felesegerol-jennifer-garnerrol.htmlA pár tavaly nyáron jelentette be a válást, ám azóta szünetelnek a dolgok, sőt: nem először történik, hogy az egyik fél szépeket mond a másikról. Most Ben Affleck dícsérte az újságíróknak Jennifer Garnert. Család--Most már hivatalos: kisbabát vár az 50 éves Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20161012-most-mar-hivatalos-kisbabat-var-az-50-eves-janet-jackson-enekesno.htmlJó ideje köztudott, hogy kisbabája lesz a világhírű énekesnőnek, most azonban már maga Janet Jackson is megerősítette a terhesség hírét, sőt, egy pocakos fotót is mutatott magáról. CsaládOrigoHatalmasat nőttek Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161012-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas-szinesz-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlCatherine Zeta-Jones és Michael Douglas nem mutogatja magát állandóan az interneten, ezért is lepődtünk meg, amikor megláttuk a róluk és gyerekeikről készült legfrissebb családi fotót. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.