Steiner Kristóf nem mond le a gyermekvállalásról

Forrás: Steiner Kristóf/Facebook -
örökbefogadás apa Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steiner Kristóf ismét megtalálta a szerelmet, ami nagyon úgy tűnik, hogy eléggé komoly. Kristóf tervei között ugyanis a gyermekvállalás is szerepel!

Szerencsés Steiner Kristóf, ugyanis az ő szülei a kezdetektől fogva elfogadóak voltak. Sokat segített nekik ebben a buddhizmus, és a környezetük, ahol mindig jelen volt a másság, így amikor Kristóf bejelentette homoszexualitását a szülei nem voltak meglepve. Mindenben támogatták Kristófot, ahogy most a gyermekvállalással kapcsolatos terveiben is.

Forrás: Steiner Kristóf/Facebook

"A gyermekvállalás számomra nem egy kapcsolat specifikus dolog. Én nem arra várok, hogy mellettem legyen az az ember, akivel majd. Én tudom, hogy én apa szeretnék lenni" - árulta el Kristóf az életmódcsatorna reggeli műsorában.

Csisztu Zsuzsa tudja, hogy nem vállalhat több gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20161016-csisztu-zsuzsa-a-musorvezeto-ket-gyermeket-nevel-nem-biztos-hogy-szulne-meg.htmlBár a műsorvezető férje nagyon sokat segít a két kisfiával: a tízéves Krisztiánnal és a három és féléves Adriánnal, a harmadik csemetére igen kevés az esély. Család--Nem szabad kétségbeesve várni a mentőre: Csobot Adél így menti meg kisfia életéthttp://www.life.hu/csalad/20161016-csobot-adel-es-gonczi-gabor-igy-elik-meg-a-szuloseget-hazank-sztarjai.htmlHazánkban évente több mint ötezer ember veszíti életét hirtelen szívmegállás következtében, miközben korai felismeréssel és azonnal megkezdett újraélesztéssel legtöbbjük megmenthető lenne. Október 16. az Újraélesztés Nemzetközi Napja - ennek kapcsán kérdezték a kispapa Gönczi Gábort, és Csobot Adélt, akinek kisfia lassan fél éves lesz. CsaládOrigoJennifer Lopez, az átlagos anyuka: ilyen vakolat nélkül a dívahttp://www.life.hu/csalad/20161016-jennifer-lopez-igazi-anyukakent-jatszik-a-gyerekeivel.htmlA popdívát leginkább sokat mutató, szexibbnél szexibb ruhakölteményekben és erős sminkben látjuk, ám ő is tud olyan lenni, mint bármelyik anyuka. CsaládOrigoMegszületett Olivia Wild kislánya – Csodálatos nevet kapott!http://www.life.hu/csalad/20161016-megszuletett-olivia-wilde-es-jason-sudeikis-masodik-gyermeke-daisy-josephine.htmlMegszületett Jason Sudeikis és Olivia Wilde második gyermeke, a szép színésznő egészséges kislánynak adott életet a hétvégén. Család--Liptai Claudia ma este elbúcsúzik a képernyőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20161016-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-ma-este-elbucsuzik-a-kepernyotol-a-sztarban-sztaraban.htmlLiptai Claudia ma este egy időre elbúcsúzik a nézőktől. A TV2 népszerű műsorvezetője hamarosan világra hozza második gyermekét, terhességének utolsó heteiben jár már. A Sztárban sztár zsűritagja az utolsó pillanatig dolgozott, ám vasárnap eljön a búcsú ideje, elköszön a képernyőtől és a zsűritársaitól. Család--Hírességek félvér gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161014-vilagsztarok-akiknek-felver-gyerekeik-vannak.htmlA szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, és párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak, fekete-fehér kapcsolataikból pedig übercuki vegyes bőrszínű csemeték születtek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.