Som-Balogh Edina sokszor sír mostanában

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
terhesség Som-Balogh Edina család babavárás Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori Kingája második babáját hordja a szíve alatt. Nagyon boldog időszakát éli, hiszen férje, kisfia Noel és a pocaklakó jelentik számára a mindenséget. 

Som-Balogh Edina a múltbéli tragédia ellenére nagyon boldog férjével, kisfiával, Noellel és a pocaklakóval a hasában. Bár gyötrik rosszullétek és a ruhái is egyre kényelmetlenebbek, mégis nagyon élvezi ezt az időszakot.

"A rosszullétek még változó intenzitással érkeznek, néha rám tör egy kis hányinger. Szerencsésnek vallhatom magam, mert nem volt annyira durva megélni az első hónapokat, mint sokaknak. Persze azért mindennap émelyegtem. Most kicsit többször volt hányingerem, mint az első terhességem idején" – árulta el Edina a Story Magazinnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A színésznő szerint mindegy, kisfiú vagy kislány lesz-e a baba, számára tényleg csak az egészség a lényeg. Első terhességekor kislányt szeretett volna, de mivel fia érkezett, ma már tudja, hogy bármilyen nemű is a pici, akkor is egy igazi csoda.

"A fiam megmutatta, hogy egy fiúgyerek is tökéletes. Noel engem a világ legboldogabb emberévé tett. ha most is fiam lesz, ugyanolyan nyitottsággal és szeretettel fogadom majd."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Edina azt is elmesélte, hogy nem tartja a várandósságot betegségnek, ezért igyekszik mindent a megszokott ütemben intézni.

"Nem vagyok beteg, ezzel együtt lehet élni, nagyon klasszul. Nem kell, hogy a férjem, Krisztián körülrajongjon. Majd amikor a vége felé járunk, akkor biztosan nagy igényem lesz arra, hogy néha megmasszírozzon, vagy kicsit jobban kényeztessen. Most egyelőre elég annyi, hogy elviseli, hogy sokat sírok, mert ez egy különleges állapot elég érzékennyé tett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.