3 éves kislány az internet új sztárja - szuperhős lett belőle

Forrás: Facebook/Austin Steinbach -
kislány család szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hároméves Kaylieann Steinbachról különleges óvodás képek készültek idén Halloweenkor. A kislányért már most rajong az internet népe!

Kaylieann Steinbach még csak három éves, de már most komoly rajongótábora van a neten. A kiscsaj óvodás fotózásra készült, az édesapja pedig szokás szerint kitette az aznapi ruháját.

A szuperhősökért rajongó kislány azonban nem tágított attól az ötletétől, hogy Supergirlnek öltözve menjen el aznap otthonról.

Forrás: Facebook/Austin Steinbach

Az édesanyja sem lett végül mérges a fotók miatt, sőt, imádta kislánya és a Superman baba közös képét. A kislány egyébként olyannyira rajong az efféle figurákért, hogy alig tesz pár lépést kedvenc Superman babája nélkül.

Kaylieann Steinbach képe hatalmas sikereket ért el a Redditen, és mint kiderült, nemcsak ő, de édesapja is rajong a szuperhősökért. A kislánynak egyébként hallókészüléket kell hordania, mert mindkét fülére 75%-ban süket. Ez azonban nem gátolja meg abban, hogy boldog gyerekkora legyen.

A te gyereked mit csinál a neten? Lehet, hogy éppen másokat zaklat? - Interjú dr. Kósa Évávalhttp://www.life.hu/csalad/20161017-interju-dr-kosa-evaval-internetes-zaklatas-gyerekkorban.htmlEgy 8 éves kisgyereknek általában már ott lapul az okostelefon a zsebében. Mobilját pedig a legkevésbé telefonálásra használja: csetel, szelfizik, lájkokat gyűjt - vagy éppen más gyerekeket terrorizál. Magyarországon az elmúlt hónapokban minden harmadik fiatalt zaklatták a kortársai, amiről az esetek többségében szüleiknek fogalmuk sem volt. És talán a mai napig sincs. Család--Eljött az idő: Brad Pitt végre találkozhatott legidősebb fiávalhttp://www.life.hu/csalad/20161020-eljott-az-ido-brad-pitt-vegre-talalkozhatott-legidosebb-fiaval-maddox-szal.htmlBrad Pitt már kétszer láthatta a gyermekeit, amióta Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Ám legidősebb fiával, Maddox-szal most beszélhetett először. Család--Som-Balogh Edina sokszor sír mostanábanhttp://www.life.hu/csalad/20161020-som-balogh-edinat-erzekennye-teszi-a-terhesseg-sokszor-sir-mostanaban.htmlA Barátok közt egykori Kingája második babáját hordja a szíve alatt. Nagyon boldog időszakát éli, hiszen férje, kisfia Noel és a pocaklakó jelentik számára a mindenséget. Család--Eszméletlenül hasonlít édesanyjára Cindy Crawford lánya, Kaia Gerberhttp://www.life.hu/csalad/20161020-eszmeletlenul-hasonlit-edesanyjara-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber.htmlNem először, és biztosan nem utoljára írunk arról, milyen hihetetlenül hasonlít édesanyjára, Cindy Crawfordra Kaia Gerber. Ez már évekkel ezelőtt is szembetűnő volt, ám ahogy telik az idő, egyre inkább olyan lesz a fital lány, mint híres mamája. Család--Lajcsi fényűző gyűrűvel jegyezte le újra a feleségét, Bogithttp://www.life.hu/csalad/20161020-galambos-lajos-ismet-eljegyezte-feleseget-bogit.htmlÖrök szerelme jelképeként újra eljegyezte feleségét Galambos Lajos, hiszen az utóbbi év megpróbáltatásai miatt nem tudott elég figyelmet fordítani kedvesére. Legutóbbi évfordulójukon éppen előzetes letartóztatásban volt, ezért ezúttal alaposan kitett magáért, hogy emlékezetes és romantikus legyen az esemény. Család--Két éve házas az örök agglegény, George Clooney: Így kérte meg Amal kezét!http://www.life.hu/csalad/20161020-george-clooney-es-felesege-amal-mar-ket-eve-hazasok.htmlGeorge Clooney, az egykor örök agglegény hírében álló világsztár két éve mondta ki a boldogító igent szerelmének, Amalnak. Bár azóta többször is felröppent a hír, hogy válságban a házasságuk, mindig rácáfoltak, azóta is boldogok. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.