Döbbenet: az édesanyja ránézett kisbabájára, és tudta, nem az övé

kisbaba szülés család DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legrosszabb rémálmainkban szerepelnek olyan történetek, hogy a szülés után nem a mi babánkat kapjuk meg az orvosoktól. Nos, sajnos ilyen a valóságban is előfordul. 

Rich Cushworthnek és feleségének, Mercy Casanallesnek a szülés után valóra váltak a legrosszabb rémálmai. A pár Dallasban ismerkedett meg, és szeretett egymásba, ám amikor a lány terhes lett, ő hazatért otthonába, El Salvadorba, hogy ott szülje meg gyermekét. Rich az Egyesült Államokban maradt, és várta vissza feleségét.

Az asszonynak azonban, amikor a kezébe kaphatta újszülött babáját, Jacobot, rémes érzése támadt: tudta, a baba nem az övé.

Mercy és Rich az illetékes hatóságokhoz fordultak, és visszaadták a babát az igazi szüleinek. Viszont az El Salvador-i kormány nem volt túl elnéző: Moses fiuk ugyanis nem kapott születési anyakönyvi kivonatot, útlevelet, így egy évig nem léphetett az USA területére. Sok időnek kellett eltelnie, mire a bürokrácia buktatóin átjutottak, és hivatalosan is egy család lehettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.