Fergie végre elmondta, mi a helyzet András herceggel

Forrás: AFP/Ian Nicholson -
párkapcsolat család szerelem Fergie András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Fergie és András herceg újra összejönnek. Most azonban az assszony nyíltan elmondta, mi a helyzet valójában. 

Fergie a napokban az ausztrál Kyle and Jackie O rádiós műsorában mesélt az András herceggel való kapcsolatáról. Az egykori házaspár esete elég egyedi: 20 évvel a válásuk után is együtt laknak, és még mindig nagyon jó barátok. Az interjúban az 57 éves yorki hercegnő elárulta, ő és András herceg sosem hagyták el egymást úgy igazán, és bár elváltak, de azért még együtt vannak.

Forrás: AFP/Ian Nicholson

Fergie 1992-ben, 6 év házasság után hagyta el a herceget, és 4 évvel később váltak el, ennek ellenére mindig jóban voltak. Míg Károly herceg újraházasodott, testvére, András ezt sosem tette meg. Fergie sem ment férjhez, egy ideig azonban Manuel Fernandezzel volt együtt. A szakításuk azonban megviselte a nőt, aki az utóbbi időben a királyi családdal ismét jó viszonyban van.

Jó ideig ugyanis Fergie volt a család fekete báránya, ám úgy tűnik, azóta mindenki megbékélt: ő lehiggadt, és Erzsébet királynő is beletörődött a dologba.

Ilyen az élet az ikrekkel: Baby Gabi mesélt a szülésrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160926-ilyen-az-elet-az-ikrekkel-baby-gabi-enekesno-meselt.htmlPár napja születtek meg a magyar énekesnő ikrei, aki hétfőn mesélt a szülésről és a babákról is. Család--Büszkén mutatta meg testét egy órával szülés után az édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160914-egy-oraval-szules-utan-fotoztak-le-a-no-testet.htmlIlyen egy igazán büszke édesanya: az ausztrál Claire egészséges kisbabának adott életet, ám nem sokkal később – pontosan egy óra elteltével – egy profi fotós kamerája előtt pózolt. CsaládOrigoApás szülést tervez Gönczi Gábor http://www.life.hu/csalad/20160811-gonczi-gabor-apas-szulest-tervez-bar-irtozik-a-korhazaktol-de-mar-most-szerelmes-a-kisfiaba.htmlA 41 éves híradósnak élete egyik legszebb időszaka kezdődik el nemsokára: apa lesz. Már most minden a születendő kisfia körül forog, Gábor még a szülőszobában is ott lesz annak ellenére, hogy iszonyodik a kórtermektől. Család--Megdöbbentő! Lefotózta saját szülését egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20160706-lefotozta-sajat-szuleset-egy-no-a-fotozas-segitett-neki-abban-hogy-higgadt-maradjon.htmlA kaliforniai Lisa Robinson-Ward esküvői fotósként ismert az Egyesült Államokban, ám mikor kiderült, hogy gyermeket vár, máris tudta, hogy új kihívást talált magának. Család--Lajtai Kati a szülésről: "mély, nagyon zúzós élmény volt"http://www.life.hu/csalad/20160801-lajtai-kati-eloszor-szolalt-meg-a-szules-ota-a-sztart-nagyon-megviselte-a-szules-video.htmlAz énekesnő először szólalt meg az ügyben. Elárulta, soha nem volt még ilyen kitartó és céltudatos, mint a szülés alatt. Család--Élőben közvetítette felesége szülését egy férfi Facebookon (18+)http://www.life.hu/csalad/20160517-eloben-kozvetitette-a-szuleset-facebookon-egy-no.htmlFakamalo Kihe Eiki közösségi oldalán tette közzé gyermeke világra jövetelét egészen a megszületés pillanatáig. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.