Gyurcsík Tibornak és párjának egyből összejött a baba

Forrás: Gyurcsík Tibor -
baba szerelem Gyurcsík Tibor kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorban sikeresen szereplő énekesnek a szerelemben nem volt olyan egyenes az útja. Párjával többször is szétmentek, de úgy tűnik, hogy az erős érzelmeik nem hagyták őket elsodródni egymástól. Közel három külön töltötté év után Tibor érezte, hogy neki még mindig Juditra van szüksége. Az udvarlásnak baba és esküvő lett a vége!

Újra meg kellett győznie szerelmét Gyurcsík Tibornak arról, hogy komoly szándékai vannak, ugyanis Judittal korábban elváltak útjaik, és három évig nem is keresztezték egymást. Az X-Faktorban sikeresen szereplő énekes azonban érezte, hogy neki Juditra van szüksége, akit sikerült újra meghódítania, és már nem is engedi el soha többet. Az énekes beavatta a Life.hu-t a lánykérés, a babavállalás, az esküvőjük és a nászútjuk rejtelmeibe.

Forrás: Gyurcsík Tibor

Az X-Faktoros szériátok talán az egyik legnépszerűbb volt, nők tömegei sikítoztak nektek a fellépéseken. Hogyan élted meg ezt a Rock&Roll életet?
A vadászmező megnőtt mindenki számára, amin sokan el is indultak felfedező útra. Nem szeretnék álszenteskedni, volt, hogy rocksztárként éltem.

Ez az időszak sok dolgot adott, közben el is vett, és mindezek mellett tanított is. Leginkább megtanított értékelni,

aminek most utólag tudok igazán örülni. Közel három év különlét után, nagy vágyat éreztem, hogy Juditot, a mostani feleségemet újra megkeressem, akit igazán sosem tudtam elengedni. Mivel mi korábban már voltunk együtt, így be kellett bizonyítanom, hogy komoly szándékkal kopogtatok. Gyakorlatilag elölről kellett kezdenem az udvarlást, ami - utólag bevallom - nem volt könnyű dió.

Gyurcsík Tibor az X-Faktorban rtlklub.sajtoklub.tv

Nem húztátok sokáig a babatémát. Terveztétek?
Másfél év együttélés után megbeszéltük, hogy engedünk a természetnek, a védekezés abbamaradt, és mint bizonyított, az élettől kaptunk is egy gyors visszajelzést, hogy jó helyen vagyunk egymás mellett.

Júniusban, pont a 30. születésnapomon derült ki, hogy babánk lesz.

Hihetetlen érzés. Most már tudjuk azt is, hogy kisfiú. Nem gondoltam volna, hogy azonnal összejön, ami picit meglepett, mivel a lánykérést Judit szülinapjára szerettem volna időzíteni, ami pedig szeptemberben van.

Forrás: Gyurcsík Tibor

Hogyan történt a lánykérés?
Nem volt kész stratégiám. A gyűrűt megvettem, amit a kulcstartómon hordtam a többi karika mellett, hogy mindig nálam legyen. Majd Anastacia koncertre mentünk a barátainkkal, akik nem sejtették, hogy a koncert alatt lánykérés is lesz. A koncert vége felé megkértem a barátokat, hogy készítsenek egy fotót rólam és Juditról. Ahogy Judit mellé álltam, felmutattam a gyűrűt, amit természetesen csak a barátaink láttak. Elkezdtek sikítozni, Judit viszont nem értette, hogy mi van. Azt gondolta, talán valami vicceset mutattam, mindenképp szerette volna megnézni a képet, de eltereltem a figyelmét, nehogy gyanút fogjon.

Épp táncoltunk, mikor éreztem, hogy eljött a megfelelő pillanat, majd feltettem neki a klasszikus kérdést,

nyilván hosszas felvezetéssel, hogy lesz-e a feleségem. Azt hitte, csak elmélkedem, mivel akkor még azt válaszolta „egyszer biztosan". Ekkor még láttam a tekintetében, hogy nem érti a helyzetet, csak miután felhúztam az ujjára a gyűrűt. Könnybe lábadt a szeme és csak annyit mondott, Igen!

Forrás: Gyurcsík Tibor

Innentől már adott volt az esküvő. De hogyhogy olyan gyorsan?
A koncertről kijövet a barátok körberajongták Juditot, kérdezve, hogy mikor készüljenek az esküvőre. Még csak válaszolni sem hagytam Juditot, mondtam, be is írhatjátok a naptárba szeptember utolsó szombatját. Mindenki csak nézett, leginkább Judit.

Lánykérés előtt picit előrébb mentem az esküvő szervezésével,

hogy még biztosan idén megtarthassuk. A szerencse végig nekünk kedvezett, egy hónap kemény szervezés kellett csak, és mentünk a lagziba.

Forrás: Gyurcsík Tibor

Nagy lakodalom volt?
Több mint százan voltunk, Dunaszerdahelyen. Mivel a régi hagyományokhoz hűtlen voltam, nem kértem ki Juditot a szüleitől, ezért ezzel kapcsolatban szerettem volna egy szépítő gólt rúgni még az esküvő előtt. Az X-Faktorban megismert Kocsis Tibót - aki azóta is kedves barátom - megkértem segítsen ebben, így a lány-kikérő csokrot egy őszinte üzenettel csatolva Tibó vitte el Juditnak, amivel igencsak sikerült mindenkit meglepni. Mellesleg a terv olyan jól sikerült, hogy mulatságos perceket okozott a szertartás előtt.

Onnantól, hogy elmondtuk az esküt, ami olyan szép volt, hogy mindketten elsírtuk magunkat, megszűnt a stressz és átadtuk magunkat a szórakozásnak.

Hajnali 5-kor gyakorlatilag még az emberek zöme ott volt és táncolt, kifulladásig ment a mulatság. Müller Attila volt a vőfély, aki később szaxofonnal tért vissza a DJ mellé. Hatalmasat alakítottak ketten, de természetesen Kocsis Tibó is meglepett minket néhány dallal, majd később én magam is megragadtam a mikrofont.

Forrás: Gyurcsík Tibor

Na és a nászút, az is gyorsan jött?
Nálunk minden ad-hoc jelleggel történik. Elővettünk egy papírt, felírtuk, hogy melyikünk mit szeretne. Én inkább a hegyes-völgyes helyeket szeretem, Judit a tengerpartot preferálta. Végül én engedtem. Megnéztük, hol van garantáltan meleg, így a sok úti cél közül a Kanári-szigetek mellett döntöttünk. Gyakorlatilag kinéztük a helyet és már mentünk is. Tenerife csodálatos, életünk legszebb és legemlékezetesebb, pihenéssel és kikapcsolódással töltött, stresszmentes nyaralása volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.