Mel Gibson fia az apja kiköpött mása!

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP -
Milo Gibson Mel Gibson hasonlóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel Gibson rendezésében készült legújabb film premierjén láthattuk együtt apát és fiát. Milo a sztár hatodik gyermeke, és jelenleg ő is színészként dolgozik, ám előtte villanyszerelőként próbált szerencsét.

Családias volt a hangulat a Mel Gibson rendezésében készült film, A fegyvertelen katona premierjén. A színész jelenlegi barátnőjén kívül - aki a színész kilencedik gyermekével várandós - a sztár fia is ott volt. Milo Gibson rendkívül hasonlít az apukájára, reméljük nemcsak a kinézetét, hanem a tehetségét is örökölte, ugyanis az 1990-ben született fiú szintén színészként szeretné meghódítani a világot.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Nem volt ám mindig ez a szakma az álma, kezdetben sportolói karrierbe fogott, majd egy hirtelen váltással villanyszerelőnek állt, és sokáig ezen a pályán is tevékenykedett.

Aztán mégis úgy döntött, hogy megpróbálja a színészetet,

annak ellenére, hogy tudja, nehéz lesz kilépni híres apja árnyékából. Színjátszást kezdett tanulni, és idén már két filmben is szerepet kapott, az egyik természetesen A fegyvertelen katona, aminek bemutatóján nagyon sokat pózolt együtt apa és fia, így világosan látható mennyire hasonlítanak egymásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.