Sebestyén Balázs megmutatta kisfiát

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Sebestyén Noel tánc Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs féltve őrzi gyermekeit a nyilvánosság elől, de úgy tűnik, büszke szülőként ő sem bírta megállni, hogy megmutassa, milyen édesen táncol a kisebbik fia.

Sebestyén Balázs egy csúnyán elvesztett fogadás miatt kénytelen fenntartani a Facebook-oldalát, és egyre jobban belejön a posztolásba. Rengeteg vicces tartalmat tesz közzé a műsorvezető, aki hiába könyörög a rajongóinak, hogy ne tegyék, egyre többen lájkolják az oldalát. Már több mint 200 ezer követője van, így esélyes, hogy soha nem fogja tudni letörölni magát, amennyiben tartani akarja a szavát.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Vadon Jani és Rákóczi Feri állandó szereplői Balázs Facebook-oldalának, többnyire velük követ el őrültségeket, miközben családját még mindig rejtegeti. Most azonban kivételt tett a rádiós, és

megmutatta kisfiát.

Nem is fotót, hanem egyenesen videót tett közzé Noelről, aki a tánctudását csillogtatta meg a felvételen. A kisfiú hihetetlenül aranyos, ahogy éppen Polgár Peti legújabb számára ropja, hogy a gyönyörű loknis hajáról már ne is beszéljünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.