Edward Norton nem szereti a sztáréletet

Forrás: NORTHFOTO/© V.Flores/AFF-USA.com/© V.Flores/Aff-Usa.Com -
Hollywood Edward Norton sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edward Norton nem kedveli a rivaldafényt, szinte alig lehet róla hallani. Második gyerekének születéséről is csak véletlen értesült a bulvársajtó...

Norton legendás alakítást nyújtott a Harcosok klubjában, a Hannibál trilógiákban és az Amerikai História X-ben is. Imádja őt egész Hollywood és a világsajtó is, ám ez nem annyira kölcsönös.

A sármos sztár, ha csak teheti elbújik a nyilvánosság elől,

családját is oroszlánként védi a lesifotósok kamerái elől. Bár jobbnál jobb szerepek találták meg az elmúlt években, sosem szerette az ezzel járó felhajtást. Mindössze annyit tudunk róla, hogy 4 éve titokban házasodott össze feleségével, a filmproducer Shauna Robertsonnal, akitől két közös gyerekük született. Első kisfiuk lassan 4 éves, második gyermekükről pedig csak annyit tudni, hogy valamikor a nyár elején született a legnagyobb titokban, még a nemét sem árulták el.

Forrás: NORTHFOTO/© V.Flores/AFF-USA.com/© V.Flores/Aff-Usa.Com

A világsztár valószínűleg azért lett ennyire zárkózott az évek alatt, mert annak idején túl sok kapcsolata ment rá a nyilvánosságra.

Évekig alkotott egy párt Salma Hayekkel, majd viszonya volt Cameron Diazzal, de egy ideg Drew Barrymore is a kedvese volt.

- írja a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.