Muri Enikő édesanyja miatt költözött el a szülői házból

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sztárban sztár Muri Enikő család veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő karrierje az X-faktrorban kezdődött, azóta pedig sebesen szárnyal felfelé. Jelenleg a Tv2 Sztárban sztár című műsorában csillogtatja meg tudását hétről hétre. Családjáról viszont csak nagyon ritkán mesél az énekesnő...

Bár Muri Enikő énekesi és színésznői karrierje töretlenül halad előre, magánélete sajnos nem a legboldogabb: néhány hónapja derült ki, hogy vőlegényével alig az esküvő előtt szakítottak; az énekesnő azóta egyedül éli az életét. Elmondása szerint egyelőre szereti ezt a szingli állapotot, ideje sincs egy új kapcsolatot kialakítani, de ha jön a nagy Ő, nem áll majd neki ellen.

Arról is írtunk már, hogy édesapjához legendás viszony fűzi, és semmiben sem dönt anélkül, hogy élete legfontosabb férfijával azt meg ne vitatta volna. Édesanyjához fűződő kapcsolatáról eddig viszont csak keveset tudtunk, nem véletlenül... Folyamatos veszekedések és csatározások övezték kettejük közös életét, amit Enikő végül egy elköltözéssel zárt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Arra már, hogyan kezdődőtt a viszály, egyikünk sem tud igazán visszaemlékezni. Kamaszkoromban csúcsosodott ki igazán a köztünk lévő ellentét. Nem mondom, akkoriban én is tettem azért, hogy ne legyen felhőtlen a viszonyunk, elkezdtem pasizni, rossz jegyeket vittem haza, és titkolóztam. Ezzel együtt úgy érzem, sok helyzetben anyu sem volt fair velem."- tárulkozott ki Enikő a Best Magazin interjújában.

"Még tizennyolc sem voltam, amikor egy hétre elköltöztem, mert már nem bírtam tovább. A sorozatos bocsánatkérések után is mindig én voltam a rossz.(...) Én a mai napig küzdök ezzel, próbálom kezelni a nehéz helyzeteket, és semmiképp nem szeretném, hogyha egyszer gyerekem születik, így nőjön fel. Azt szeretném, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatunk(...) a saját gyerekemmel soha nem szeretnék kiabálni."

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Miután Enikő karrierje elindult és elég független volt ahhoz, hogy saját életet kezdjen, elhagyta a szülői házat és azóta csak látogatóba megy haza.

"Be kell valljam, kezdetben telefonon sem nagyon beszéltünk. Az utolsó nagy konfliktusunk 5 évvel ezelőtt volt, azóta ha van is köztünk nézetletérés, már tudjuk rendezni. Nem is szeretném felidézni, hogy akkor mi miatt vesztünk össze. Habár már nem haragszom, elfelejteni nem tudom, Hiába nincs harag, az emlékek megmaradtak."- vallotta be a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.