Nánási Pál Nánási Vencel Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bájos képeket posztolt gyermekéről Ördög Nóra. A műsorvezető ugyan még nem árulta el, miről is van szó, csak annyit közölt, hogy Venci is megmetett egy életet.

Ismét elkezdődött... További információk hamarosan!❤️ (Először anya nyomta a selfiet, aztán Venci, végül megkértük apát, de a felirat csak nem akart szépen látszódni a pólónkon. Aztán egymásra néztünk, és arra jutottunk, hogy feliratozzuk magunkat. Venci pólója: "Én is megmentettem egy életet", az enyém: "A kisbabám is megmentett egy életet")

Szüléssel indult a reggel Som-Balogh Edinánál: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20161030-som-balogh-edinanal-szulessel-indult-a-reggel-kis-kutyakolykok-jottek-vilagra.htmlA Barátok közt várandós sztárja csodás hírrel köszöntötte közösségi oldalának követőeit.Család--Sztárházasságok több évtizedes korkülönbséggelhttp://www.life.hu/csalad/20161028-sztarhazassagok-extra-korkulonbseggel.htmlA kor nem számít - mondják az okosok. És valóban: a következő párok között van, hogy több évtizednyi a korkülönbség, mégis köszönik szépen, boldogan élik mindennapjaikat. De azért persze olyanra is akad példa, aki egy idő után öregecske feleségét inkább friss húsra cserélte. CsaládAFPÁlomszép fotót tett közzé terhespocakjáról Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/csalad/20161030-peter-szabo-szilvia-enekesno-alomszep-fotot-tett-kozze-magarol.htmlA bájos énekesnő csodaszép képet tett közzé közösségi oldalán.Család--Uzsonnás zacskó mentette meg a koraszülött baba életéthttp://www.life.hu/csalad/20161030-rhiannon-shades-lanyat-emilyt-egy-uzsonnas-zacsko-mentette-meg.htmlA 29 éves Rhiannon Shades csak 24 hetes terhes volt, amikor megindult nála a szülés. Kisbabája 560 grammosan jött a világra.Család--Nátán hatalmasat nőtt: Csobot Adél friss fotót posztolt rólahttp://www.life.hu/csalad/20161029-csobot-adel-friss-fotot-posztolt-kisfiarol-natanrol-instagramra.htmlA követők legnagyobb örömére Csobot Adél friss fotót posztolt kisfiáról, Nátánról az Instagramra. Család--Így mulat Sarka Kata gyermekeivel Disneylandben: cuki fotók!http://www.life.hu/csalad/20161029-sarka-kata-es-gyermekei-noncsika-es-davidka-disneylandben-floridaban.htmlCsodásan telik az őszi szünet Sarka Kata csemetéinek, ugyanis a napsütötte Floridában tölthetik az időt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.