Ő lenne a szoptatás királynője? Barátai gyermekeit is ez a 26 éves nő szoptatja

Forrás: Dreamstime -
szoptatás szülés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szoptatás az anya-gyerek közötti legcsodásabb kapcsolat. A  26 éves, kétgyermekes anyuka olyannyira imádta etetni gyermekeit, hogy barátai csemetéit is megszoptatta, ha épp szükség volt rá. 

A kétgyermekes édesanya 12 gyereket szoptatott egyszerre - beleértve a saját lányát, aki 6 éves koráig ciczett.

A 26 éves Lee Moffitt és nővére, a 30 éves Amy Sylvia praktikussági okokból nemcsak saját, de egymás gyermekeit is szoptatták, ha épp úgy hozta a szükség. De ez még semmi: Lee más rokonok és barátok csecsemőit is etette olykor-olykor.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A szoptatás iránti szeretetet Lee egyébként édesanyjától örökölte, hiszen ő maga is 5 éves koráig csak anyatejet kapott. Ezért mindig is egy nagyon természetes dolognak gondolta a szoptatást, így mikor 2008-ban megszületett kislánya, úgy döntött, a gyerekre bízza, meddig szeretne anyatejet enni. Férje, a számítástechnikusként dolgozó Joseph szerint felesége fantasztikusan csinálja a dolgot.

Lee a második gyermekével volt várandós, amikor nagylánya abbahagyta a cicizést, akkoriban a nő azonban kisgyerekre vigyázott, akinek az édesanyja dolgozott, és nem tudott elég anyatejet otthonhagyni nap közben. A két nő összebarátkozott, hamarosan pedig már Lee szoptatta a kisbabát. "Az édesanyja azt mondta, ha akarom, szoptassam nyugodtan a picit. Naná, hogy megtettem, utána sokkal könnyebben elaludt" - mondta a nő.

A kétgyermekes anyuka néha kap ugyan negatív kommenteket azért, amit csinál, szerinte azoban ez csak azért van, mert az emberek még mindig valamiféle szexuális dologként néznek a szoptatásra,

pedig ez egy természetes dolog, aminek semmi köze a szexhez. Képeket Leeről itt találsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.