Kim Kardashian terhesség család gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egyéves lesz Kim Kardashian második gyermeke, a celebnő azonban ismét a babavállaláson gondolkodik. A dolog azonban nem lesz olyan egyszerű, mint korábban. 

Kimnek számos egészségügyi problémája volt a két terhessége alatt, a méhlepénye ugyanis egyik terhességnél sem akart távozni a szülés után, emiatt feltehetően nem lehet harmadik gyermeke.

Ő és férje, Kanye West azonban mindenképp szeretnék bővíteni a családot, így felmerült a béranyaság gondolata a sztárpárnál.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

A celebnő a Keeping Up With The Kardashians epizódjában osztotta meg testvéreivel a béranyaság gondolatát, amin egytől egyig mindenki ledöbbent. De tudjuk, ha Kim egyszer a fejébe vesz valamit...

A sztármaminak és Kanye Westnek már két gyermeke van: a tündéri és mindig szuperstílusos North West 3 éves, kisfiuk, Saint pedig 10 hónapos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.