Kiss Tibinek meglepő kérdést tett fel a kisfia

Quimby kérdés Kiss Tibi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy évvel ezelőtt lett családapa Kiss Tibi, ami nagyban megváltoztatta a zenész életét. Azóta arra fókuszál, hogy minél több időt tudjon otthon tölteni. A zenész szerint az első perctől érezte az apasággal járó felelősséget, és igyekszik úgy nevelni a gyermekeit, hogy ne legyenek köztük tabutémák.

Négy éve született meg Kiss Tibi első gyermeke, Ármin, de azóta már egy kislánya is van második szerelmétől. A zenész életét az apaság nagyban megváltoztatta, hiszen saját bevallása szerint sokkal jobban összpontosít a feladataira, hogy a maradék időt a gyerekekkel tölthesse. Az első perctől fogva érzi az apasággal járó felelősséget, de megpróbálja megtalálni a gyermeknevelésben a középutat.

Kiss Tibi a középutat keresi a gyermeknevelésben Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Igyekszem a középúton járni a túl szigorú és a túl liberális között. De nálunk nyugodtan lehet festeni a falra, az egyiket például együtt rajzoltuk össze a fiammal" - vallotta a Best Magazinnak a Quimby frontembere. Hozzátette, már most tudatosan figyeli, hogy mi köti le a gyereket, mert szerinte abban találja majd meg később a boldogságot. Abban nem biztos, hogy a kisfiú művész hajlamú, de abban igen, hogy nagyon érzékeny. "Amikor altatom, vagy olvasok neki, egyszer csak azt mondja 'Apa, nagyon szeretlek' odahajol és átölel. Ez nagyon megindító. Ahogy az is, amikor fogja a kishúga kezét. (...) És nagyon jókat szoktunk dumálni is. Múltkor megkérdezte, hogy "Apa, mi van a meghalás után?' meg 'Neked miért nagyobb a fütyid?'. Mindenről beszélek vele, és az biztos, hogy később sem lesz köztünk semmi tabutéma" - mondta Kiss Tibi.

Sötét titkairól mesélt Kiss Tibi, a Quimby frontembere

Megdöbbentő őszinteséggel mesélt a népszerű Quimby zenekar frontembere azokról az időkről, mikor nagyon szegények voltak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hillary Clinton után szabadon - A legbefolyásosabb nők a politikábanhttp://www.life.hu/csalad/20161110-a-legbefolyasosabb-nok-a-politikaban.htmlTalán nem túlzás azt állítani, hogy az egész világot sokkolta az amerikai elnökválasztás eredménye. Trump megválasztásával Hillarynek nem jött össze, hogy ő legyen az Egyesült Államok első női elnöke. A pozíció betöltésére 2020-ra azonban már meg is van az újabb jelölt – a következő listán ő is szerepel. Íme, öt igazán befolyásos női politikusnő. Család--Vajna Timi: "Andy rögtön szeretné a babát"http://www.life.hu/csalad/20161111-andy-vajna-es-vajna-timi-jovore-kisbabat-szeretnenek.htmlLehet, hogy ez lesz Vajna Timi utolsó szépségversenye? Az idei évre van már csak licence, még gondolkodik rajta, jövőre folytatja-e. De nem ez az egyetlen dolog, amiben komoly döntést kell hoznia.Család--Billy Bob Thornton: "Sosem voltam elég jó Angelinának!"http://www.life.hu/csalad/20161110-billy-bob-thornton-szinesz-az-angelina-jolieval-valohazassagarol-meselt.htmlBilly Bob Thornton, Angelina Jolie ex-férje nemrég úgy döntött, mesél kicsit arról, miért is ment tönkre a kapcsolata a színésznővel. CsaládOrigoA nap, amikor véget ért a házasságom: "Soha többé szerelmet"http://www.life.hu/csalad/20161107-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-idosebb-ferfire-cserelte-szerelmet.htmlKövetkező levélírónk története annyiban különleges, hogy exkedvesével nem éltek házasságban, de, mint ahogy írta is, "néha egy kapcsolat erősebb, stabilabb, mint egy házasság". Ez az ő esetükben is igaznak látszott egy ideig, de mint ahogy eddigi történeteinkben is, sajnos náluk is bekövetkezett a sorsdöntő fordulat. Család--Lezárult a vizsgálat Brad Pitt ellen: nem bántotta a fiáthttp://www.life.hu/csalad/20161110-brad-pitt-nem-bantotta-a-gyermekeit-vege-a-nyomozasnak.htmlLezárult a Brad Pitt ellen folytatott gyermekvédelmi vizsgálat: a világsztár tisztázódott a gyanú alól, miszerint egy szeptemberi repülőúton bántalmazta a fiát. Család--Liptai Claudia megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20161110-liptai-claudia-megmutatta-kisfiat-pataki-marcell-adamot.htmlLiptai Claudia október végén adott életet kisfiának, akit Pataki Marcell Ádám névre kereszteltek. Az örömhírt azonnal tudatta rajongóival a műsorvezető, és szerencsére arra sem kellett sokat várni, hogy megmutassa a csöppséget. Íme, az első közös fotó Claudiáról és gyermekéről. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.